Τετ α τετ με καθηγητές ο Αβέρωφ

Συνεχίζει το άνοιγμα προς την Κοινωνία, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, ο οποίος εδώ και δυο βδομάδες εξήγγειλε τις δράσεις του κόμματός του, οι οποίες έχουν ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων απευθείας με τους Πολίτες.

Αξιοσημείωτο, στην πρωτοβουλία αυτήν του Αβέρωφ Νεοφύτου, είναι ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ θέλησε να προχωρήσει σε αυτόν τον διάλογο, χωρίς την «παραδοσιακή συνταγή», όπου δηλαδή διαχρονικά τα κόμματα συνομιλούν κυρίως μέσω των διαφόρων Συντεχνιών.

«Θέλω να μιλήσω με τον Κόσμο. Τα μέλη. Όχι την Ηγεσία της κάθε Συντεχνίας. Με την ηγεσία συναντιέμαι συχνά και όποτε

το ζητήσουν. Εγώ θέλω να ακούσω απόψεις από τους απλούς πολίτες», ήταν οι εντολές που έδωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στους στενούς του συνεργάτες.

Όπως, μάλιστα, πληροφορούμαστε σχετικώς από την Πινδάρου, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναμένεται να συνεχίσει τον διάλογο με τους Πολίτες και από τον Σεπτέμβριο θα προγραμματιστούν συναντήσεις «με όλες σχεδόν τις επαγγελματικές ομάδες πληθυσμού. Από ωρομίσθιους, λογιστές, πολιτικούς μηχανικούς, μικρομεσαίους, εργάτες ιδιωτικού τομέα, μέχρι γεωργούς και κτηνοτρόφους», ήταν το σχόλιο συνεργάτη του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πρόδρομος: Χωρίς ταξικές διακρίσεις

Στο εν λόγω θέμα αναφέρθηκε και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ κατά τις σημερινές του δηλώσεις.

«Σε συνέχεια της διαδικασίας απολογισμού μετά τις βουλευτικές εκλογές, το κόμμα μας έχει ανοίξει μια διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες. Πρόκειται για ένα ανοιχτό διάλογο εφ’ όλης της ύλης, με πολίτες, με κοινωνικές ομάδες, με επαγγελματίες, γενικά με τον κόσμο», δήλωσε συγκεκριμένα για να προσθέσει:

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι ανοιχτό κόμμα που εκφράζει πολιτικά το σύνολο της κοινωνίας, χωρίς να προτάσσει ταξικές διακρίσεις. Η προσπάθεια να πολιτευόμαστε στη βάση της μετριοπάθειας, αλλά και με αποφασιστικές αλλαγές με κριτήριο τον ορθολογισμό, εξυπηρετεί το σύνολο των πολιτών και εκφράζει ιδιαίτερα τις μεσαίες τάξεις και τους μικρομεσαίους που είναι η σπονδυλική στήλη της κοινωνίας. Θεωρούμε ότι στις μέρες μας πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα και πρώτα να ακούσουμε και να ακουστεί η φωνή των μεσαίων τάξεων που αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας».

«Σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από κλιμάκιο συνεργατών του, θα έχει συνάντηση με καθηγήτριες και καθηγητές της Μέσης Εκπαίδευσης. Η συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων δεν θα περιορισθεί ωστόσο μόνο σε εκπαιδευτικά ζητήματα, αλλά σε όλα τα θέματα που αφορούν την κατάσταση και την πορεία της χώρας μας σήμερα», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα