Live Κεραυνός-ΑΕΚ πράξη τρίτη

Στις 7:00 αρχίσε ο τρίτος αγώνας της σειράς για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ, στο "Κώστας Παπαέλληνας" στον Στρόβολο . Το σκορ στη σειρά των τελικών είναι αυτή τη στιγμή στο 1-1. Στον πρώτο τελικό είδαμε τον Κεραυνό να επικρατεί δύσκολα μέσα στην έδρα του με 80-79. Η ΑΕΚ απάντησε στον δεύτερο τελικό, όπου πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση,

πήρε τη νίκη με 90-71.

Τα δεκάλεπτα: 30-23, 47-42, 65-54

Το πρώτο δεκάλεπτο: Με τον Παντελή να πετυχαίνει το πρώτο καλάθι για την ΑΕΚ άρχισε ο σημερινός αγώνας. Άμεση ήταν η απάντηση του Κεραυνού ο οποίος με δυο βολές του Αμπουκάρ και καλάθι αλλά και μια βολή του Ρος η ομάδα του Στροβόλου έκανε το 5-2. Ο Μπρέζετς με έμμεσο τρίποντο, καλάθι και μια συμπληρωματική βολή έφερε τον αγώνα στα ίσα και ο Ζιζόπουλος έκανε το 5-7 για την ΑΕΚ. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ωστόσο ο Κεραυνός με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τον αγώνα στα μέτρα του. Με πρωταγωνιστή των Ρος ο οποίος ο οποίος πέτυχε 10 πόντους και με συμπαραστάτη τον Αμπουκάρ ο οποίος πέτυχε 8 έφεραν την διαφορά στους 7 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο 30-23.

​Το δεύτερο δεκάλεπτο: Στα ρηχά κινήθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο με τον Κεραυνό όμως να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Η ΑΕΚ έκανε την δική της αντεπίθεση και δυο λεπτά πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου πέρασε μπροστά στο σκορ για δεύτερη φορά με 42-41. Ωστόσο και πάλι η ομάδα του Στροβόλου ανέλαβα τα ηνία του αγώνα και με 6-0 σκορ στα τελευταία λεπτά έκλεισε το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 47-42.

Το τρίτο δεκάλπτο : Με τον Κεραυνό να μπαίνε και πάλι δυνατά και πιο αποφασισμένο από πότε για τη νίκη άρχισε το 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά ανέβηκε και στο +12 6 λεπτά πρίν το τέλος του 3ου δεκαλέπτου και στην πιο μεγάλη της διαφορά με τον Κεραυνό να βρίσκεται μπροστά στα σκορ με 56-44. Ο Κεραυνός δεν σταμάτησε εδώ αφού δυο λεπτά πριν το τέλος πήρε και πάλι την διαφορά στα ύψη, κτίζοντας μεγαλύτερη διαφορά 63-49 δυο λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου. Τελικά η διαφορά για την ομάδα του Στροβόλου στο τέλος της 3ης περιόδου μειώθηκε στους 11 πόντους 65-54.

Keywords
Τυχαία Θέματα