ΚΟΤ: Μεγάλες οι δυνατότητες του κυπριακού Τουρισμού

H επιτυχημένη διοργάνωση του πρώτου χρόνου επίσκεψης στην Κύπρο πέραν των 7000 Αυστριακών συνταξιούχων, μελών της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Αυστρίας PVO (Pensionisternverband), αποδεικνύει, πέραν κάθε αμφιβολίας τη δυνατότητα της Κύπρου να φιλοξενεί τουρισμό και εκτός της καλοκαιρινής περιόδου, προσφέροντας ένα φάσμα δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε διάφορα τμήματα της αγοράς, πέραν του ήλιου και θάλασσας, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Κυπριακός Οργανισμός

Τουρισμού.

Ενδεικτικά αναφέρει ως τμήματα αγοράς την τρίτη ηλικία, αθλητικό τουρισμός κ.ά. και σημειώνει ότι η επιτυχής ολοκλήρωση της επίσκεψης αποδεικνύει, επίσης, τη δυνατότητα της Κύπρου να αναλαμβάνει με επιτυχία τη διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων κ.λπ. που απαιτούν συντονισμό και συνεργασία μεταξύ των διαφόρων φορέων.

Ανάλογος αριθμός Αυστριακών επισκεπτών, σημειώνει ο ΚΟΤ, αναμένεται και την Άνοιξη του 2018.
Η επίσκεψη διοργανώθηκε από τη θυγατρική της εταιρεία Senioren Reisen, που ανήκει στο Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αυστρίας και είναι η μεγαλύτερη και ισχυρότερη οργάνωση ηλικιωμένων στην Αυστρία.

Ο ΚΟΤ αναφέρει ακόμα ότι η επιλογή της Κύπρου επιτεύχθηκε μετά από εντατικές του προσπάθειες, που άρχισαν από το 2015 και ολοκληρώθηκαν το 2016, “για να προστεθεί έτσι, ακόμη ένα λιθαράκι στην μεγάλη προσπάθεια για αύξηση των αφίξεων εκτός των μηνών του καλοκαιριού”.

Στην σημαντική αυτή προσπάθεια και στην επιτυχημένη υλοποίηση της, προστίθεται, συνέβαλαν εκτός από τον Οργανισμό και η Hermes Αirports, ο αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Κύπρο (Summertimes), τα ξενοδοχεία τα οποία επιλέγηκαν να φιλοξενήσουν τους Αυστριακούς επισκέπτες (Tsokos Hotels), οι τοπικές αρχές, οι ξεναγοί που ανέλαβαν την συνοδεία των επισκεπτών κ.α.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα