Αυγουστή: "Να κτυπήσουμε αδυναμίες τους" (vid)

Τις δυσκολίες του αυριανού αγώνα με την Αταλάντα αναγνώρισε στη διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε ο Σωφρόνης Αυγουστή. Δίπλα στον Κύπριο τεχνικό ήταν ο Ζοάο Πέδρο που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές.

"Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί και να δημιουργήσουμε προβλήματα στον αντίπαλο. Πρόκειται για εξαιρετική ομάδα σε τακτική και φυσική κατάσταση. Να περιορίσουμε τους χώρους και να κτυπήσουμε αδυναμίες.

Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για τον κόσμο μας να έρχεται από την Λεμεσό στην Λευκωσία. Τους καλώ να έρθουν

δίπλα στην ομάδα και ότι βγει. Η Αταλάντα στην έδρα της όταν την ισοφαρίσαμε έπιασε τρελό ρυθμό με την ώθηση του κόσμου. Για ότι έχει γίνει είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, κάνουν εξαιρετική προσπάθεια από το πρώτο παιχνίδι".

Για τις απουσίες, την κούραση και τη συνέχεια: "Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κούραση, υπάρχει θέληση και εφόσον υπάρχει θα διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση ήμασταν αουτσάιντερ και πλέον είμαστε ακόμα σε θέση να διεκδικούμε κάτι. Να είστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι και αύριο και την Κυριακή".

Αν ο πρώτος στόχος είναι οι εγχώριες διοργανώσεις: "Κάθε παιχνίδι για την ομάδα είτε Ευρώπη είτε Κύπρο πάμε για θετικό αποτέλεσμα δηλαδή την νίκη. Η ομάδα το τελευταίο διάστημα δείχνει και καλό πρόσωπο. Αν θα περάσει η Αταλάντα θα δείξει στη συνέχεια".

ΖΟΑΟ ΠΕΔΡΟ

Ο Ζοάο Πέδρο με το σειρά του ανέφερε:
"Ξέρουμε πως αύριο θα είναι δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Έδειξαν στην έδρα τους πόσο δύσκολο είναι. Είμαστε προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε στην καλύτερή μας φόρμα για να αντιμετωπίσουμε την Αταλάντα και στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα".

>

Keywords
Τυχαία Θέματα