Εθνικός-Νέα Σαλαμίνα 0-2: Ιδανικό ντεμπούτο Κονσεϊσάο

Η Νέα Σαλαμίνα σήκωσε κεφάλι και με σπουδαίο διπλό στο Δασάκι, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από ένα μήνα. Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο για τον Αντόνιο Κονσεϊσάο, που έφερε νέο αέρα στην ομάδα και καλύτερη ψυχολογία. Σκόρερ οι Μακρίεφ (18') και Εγγλέζου (50'). Έχασε πέναλτι ο Ντίμιταρ Μακρίεφ στο 80' με τον Βούλγαρο φορ να στέλνει τη μπάλα ψηλά έξω.

Εικόνα αγώνα:

Με το γκολ του Ντίμιταρ

Μακρίεφ οδηγήθηκαν Εθνικός και Νέα Σαλαμίνα στα αποδυτήρια, με τους "ερυθρόλευκους" να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Ο Αντόνιο Κονσεϊσάο που ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", είδε την ομάδα του να σκοράρει και να μην τα βάζει κάτω, κυνηγώντας ένα δεύτερο γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε, ούτε στη τελευταία φάση του αγώνα με τον Τσίνα.

Ο Εθνικός προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από στημένα, κερδίζοντας είτε κόρνερ, είτε φάουλ εκτός περιοχής, κρατώντας στο 42' την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κιπιάνι, ο Βεσελόφσκι όμως δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Πολύ καλό ξεκίνημα για τη Νέα Σαλαμίνα και στο β' ημίχρονο με τους "ερυθρόλευκους" να πετυχαίνουν με σχετική άνεση το 0-2 μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Νίκολα Εγγλέζου. Ο Εθνικός απείλησε μόνο μ' ένα μακρινό σουτ από τον Ζελάγια, δεν ήταν όμως αρκετό. Χαμένο πέναλτι από τον Μακρίεφ στο 80' με τον Βούλγαρο φορ να στέλνει τη μπάλα ψηλά έξω. Ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο για τον νέο Πορτογάλο τεχνικό της Νέας Σαλαμίνας.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός: Πρότσεκ, Φιλίποφ, Στόιτσεφ, Ντόμπνια, Κυπριανού (59' Ενέσκου), Αράμπαλ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Χατζηβασίλης (59' Κρατσούνοφ), Ζελάγια, Κατσιαράβα

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Γκράσι, Άντονιτς, Τσίνα, Τσαμπούρης, Κούσουλος (85' Τζούρτζουριτς), Σκοπελίτης, Εγγλέζου (72' Μάτσι), Μπριτζίτο, Μπεμπέ (65' Ντουντού), Μακρίεφ

Keywords
Τυχαία Θέματα