Τεράστια νίκη και στο +7

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Άρης κόντρα στην Δόξα. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επικράτησε της προσφυγικής ομάδας με 4-1 στο Τσίρειο και εκτοξεύτηκε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Μαραγκουδάκης, Γιούσεφ (δις) και Φράγκος από θέση οφσάιντ, ενώ για την Δόξα μείωσε σε 3-1 ο Μπραούλιο. Απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο τερματοφύλακας της Δόξας Αλεξάντερ Νέγκρι στο 14ο λεπτό.

Η Δόξα ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο έμεινε εκτεθειμένη από το παιδικό λάθος και ακολούθως την αψυχολόγητη

ενέργεια του Αλεξάντερ Νέγκρι. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας πήγε να κάνει το σουτ, ωστόσο έχασε την μπάλα από τον Μαραγκουδάκη, τον οποίο στη συνέχεια ανέκοψε αντικανονικά.

Ο Άρης δεν μπορούσε να αξιοποιήσει άμεσα το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο σε ένα τρίλεπτο πέτυχε δυο τέρματα και κλείδωσε από το πρώτο ημίχρονο τη νίκη. Ο Μαραγκουδάκης στο 39’ και ο Γιούσεφ στο 42’ νίκησαν από τον κοντά τον Χατζηφραγκίσκου και έδωσαν ισχυρό προβάδισμα στην ομάδα τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν μέτριο, αλλά και πάλι ο Άρης δεν ήταν καλύτερος της Δόξας. Στο 67’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-0 με τον Φράγκου, ο οποίος λανθασμένα δεν υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Η Δόξα συνέχισε την προσπάθεια και μείωσε σε 3-1 με τον Μπραούλιο. Οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Πουρσαϊτίδη πίεζαν για το 3-2, ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιούσεφ έφυγε στην αντεπίθεση και έγραψε το τελικό 4-1.

Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του διαιτητή Αβραάμ Τσούκκα στο 54ο λεπτό.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Άρης - Δόξα

Keywords
Τυχαία Θέματα