Απόλλων: 10 με τόνο στις ανατροπές!!!

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Απόλλωνας γύρισε ένα σημαντικό παιχνίδι ή πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Απλά να αναφέρουμε πως η ομάδα της Λεμεσού από τους 61 βαθμούς που έχει σήμερα, τους 10 βαθμούς τους μάζεψε από ανατροπή αποτελεσμάτων και τις δυο φορές ήταν σε ντέρμπι. Δείχνει μια ομάδα η οποία παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχει τον στόχο της.

Αυτό έχει και τη δική του σημασία, αφού πάντα ένα ντέρμπι είναι σημαντικό, πόσο μάλλον όταν είσαι πίσω στο σκορ και καταφέρνεις είτε να πάρεις τη νίκη είτε την ισοπαλία.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Απόλλωνας

παραμένει αήττητος εδώ και 25 παιχνίδια. 21 για το πρωτάθλημα και τέσσερα στο κύπελλο. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δυναμική αλλά και την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα. Πλέον φοβάται μόνο τον κακό της εαυτό.

Η πρώτη (ανατροπή), αν μπορούμε να τη θέσουμε έτσι, ήρθε κόντρα στη Δόξα, όταν πήρε τη νίκη στο 90+ με τον Βινίσιους. Το σκορ ήταν 0-0 και ο Απόλλωνας κατάφερε με το γκολ του Βινίσιους να πάρει τη νίκη. Ακολούθησε ο αγώνας με τον Εθνικό Άχνας μέσα στο Τσίρειο. Οι γαλάζιοι ήταν πίσω στο σκορ με 0-2 μέχρι το 40λεπτό της αναμέτρησης. Αγγελή στο 52ο, Μπεντόγια στο 90+1 και Ντα Σίλβα στο 90+6, έκαναν το 3-2.

Πρώτη αγωνιστική των play-off και κόντρα στην ΑΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να προηγούνται στο σκορ. Όλοι πίστεψαν πως το σερί του Απόλλωνα θα έσπαζε. Όλοι, εκτός από τον Απόλλωνα, αφού ο Βινίσιους στο 90+5 χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Και ερχόμαστε στο χθεσινό κόντρα στην ΑΕΚ. 1-2 πίσω στο σκορ. 90+1 Βινίσιους και 90+3 Γκιέ-Γκιέ, έκαναν την ανατροπή και χάρισαν στον Απόλλωνα τους τρεις βαθμούς.

Με τέτοια φόρα, δυναμική και πάθος, ο Απόλλωνας πλέον θα παλέψει μέχρι τέλους για τον μεγάλο του στόχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα