Απόστολος Παρέλης: "Στόχος το όριο για το παγκόσμιο"

Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα ο πρωταθλητής μας Απόστολης Παρέλης. Ανάμεσα σε άλλα ο δισκοβόλος μας τόνισε πως στόχος είναι η Ολυμπιάδα του Τόκιο και πως είναι αποφασισμένος να το πετύχει. Το SigmaLive/sports ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα λέχθηκαν από την σημερινή συνέντευξη τύπου.

Πρώτη τοποθέτηση: «Είμαστε χαρούμενοι που ανταποκριθήκατε. Για μένα έχει ολοκληρωθεί μια μεγάλη προετοιμασία. Πλέον αρχίζει η αγωνιστική περίοδος. Ακολουθούν πέντε αγώνες σε πέντε εβδομάδες. Στόχος το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που είναι τα 65 μέτρα».

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται: «H περσινή

χρονιά ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά., Στόχος φέτος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Νιώθω αρκετά καλά. Έχω βάλει ήδη τους στόχους μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

Αν οι επιτυχίες του, του βάζουν πίεση: «Σίγουρα έχει κάποια διαφορά. Η συμεριφορά δεν είναι η ίδια. Πλέον με ρωτούν διάφορα».

Για το αγωνιστικό του πρόγραμμα: «20 Μαϊου είναι ο πρώτος μου αγώνας στη Γερμανία στο Χάλε. Είναι ένας μεγάλος αγώνας με μεγάλα ονόματα. Θα προσπαθήσω να δείξω ότι καλύτερο για να βάλω τις βάσεις. Ο δεύτερος αγώνας είναι στην Κρήτη. Μετά πάμε Ολλανδία για τον 3ο αγώνα και είναι σημαντικό να ρίξω μια πολύ καλή βολή. Μετράνε και η θέση αλλά και οι πόντοι. Μετά είναι οι παγκύπριοι αγώνες και μετά οι αγώνες των Εθνικών ομάδων».

«Σίγουρα το να ρίχνεις μόνος σου σε κάποιο αγώνα χωρίς ανταγωνισμό είναι δύσκολο. Θα πρέπει να σε πιέσουν για να το πράξεις».

«Φέτος σκέφτομαι μόνο την χρονιά μου. Μελλοντικά σκέφτομαι και τραυματισμούς γιατί θέλω την Ολυμπιάδα του Τόκιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα