Live: Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ

Η Ανόρθωση φιλοξενεί ξανά, μετά το σύντομο διάστημα των τεσσάρων ημερών, τον ΑΠΟΕΛ, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου Coca-Cola, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του επαναληπτικού για τα προημιτελικά του θεσμού. Ο πρώτος αγώνας στη Λευκωσία είχε λήξει με 2-1 υπέρ του ΑΠΟΕΛ

Η «Κυρία», μετά τη μεγάλη νίκη του περασμένου Σαββάτου με 4-1 απέναντι στον σημερινό αντίπαλο, θέλει να συνεχίσει από εκεί που έμεινε

και να πάρει την πρόκριση. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι στον πρώτο αγώνα κατάφερε να σκοράρει, καθώς εξακολουθεί να μετρά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, κάτι που δεν αποκλείεται να παίξει το δικό του ρόλο στη σημερινή αναμέτρηση.

Όσο για τους «γαλαζοκίτρινους», καλούνται να αφήσουν στο παρελθόν το κακό αποτέλεσμα του Σαββάτου και να σηκώσουν κεφάλι. Ο Σωφρόνης Αυγουστή θα πάει σαφώς πιο προετοιμασμένος στον σημερινό αγώνα, με τις αλλαγές να είναι δεδομένες, έτσι ώστε η ομάδα του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και να επιστρέψει στη Λευκωσία με την πρόκριση για τα ημιτελικά του κυπέλλου. 

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό στο SPORTIME.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Ανόρθωση: Τζουρ, Αμπαρτζουμιάν, Κορρέα, Ρισβάνης, Κορέια, Χουσμπάουερ, Αρτυματάς, Χριστοδουλόπουλος, Χριστοφή, Ουάρντα, Νοβότνι.

ΑΠΟΕΛ: Μιχαήλ, Θεοδώρου, Γουίλερ, Σάβιτς, Έσελινγκ, Βινίσιους, Σόουζα, Σατσιάς, Ντανίλο, Νατέλ, Μαγκλίτσα.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος

4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

VAR: Di Paolo Aleandro

AVAR: Πέτρου Πέτρος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Live, Ανόρθωση #45 ΑΠΟΕΛ,Live, anorthosi #45 apoel