Live: ΑΕΛ-Εθνικός Άχνας 1-0

Παρακολουθήστε από το SigmaLiveSports την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Τσίρειο στάδιο ανάμεσα σε ΑΕΛ και Εθνικού Άχνας στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αϊρόσα, Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Γουίλερ, Φιντέλις, Σοάρες, Λεάντρο, Σασί, Αλνταΐρ, Αρουαμπαρένα

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ρόγκατς, Πιντσέλι (25' Κκονέ), Ιλουρίτζε, Ενέσκου, Κυπριανού, Φιλίποφ, Παπαγεωργίου, Ιωάννου, Αρέστη, Ντόβπνια.

Κίτρινες:

Κόκκινες:

Διαιτητής:

Νεοκλέους Νικόλας

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Πίεσε ο Εθνικός…το γκολ η ΑΕΛ

Με τον Εθνικό να στέκεται καλά και την ΑΕΛ να κάνει τις προσπάθειες της για ένα γρήγορο γκολ άρχισε ο αγώνας στο Τσίρειο. Η προσφυγική ομάδα προσπάθησε κυρίως με αντεπιθέσεις να βρεθεί μπροστά στην εστία του Βοζίνια κάτι που κατάφερε το 7ο λεπτό με τον Ενέσκου, ωστόσο το πλασέ του ήταν αρκετά αδύνατο. Στην συνέχεια ανέλαβε τα ηνία του αγώνα η ΑΕΛ με την κατοχή να φτάνει στο 71-29. Στο 13ο λεπτό ο Γουίλερ λίγο έλειψε να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ ωστόσο βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπογκατίνοφ ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 20ο λεπτό η ΑΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ με το πρώτο γκολ του Σοάρες στο πρωτάθλημα. Ήταν η ωραία συνεργασία των παικτών του Μπαλταζάρ με τον Σασί να δίνει στον Σοάρες εντός περιοχής ο οποίος με δυνατό σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ΑΕΛ.

Μπορούσε να καθαρίσει η ΑΕΛ

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζά και ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε ήταν καλύτερη, έφτιαξε προϋποθέσεις προς την εστία του Μπογατίνοφ και μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα. Στο 34ο λεπτό ο Αρουμαπαρένα από πολύ καλή θέση έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστο έξω από το κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Εθνικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα