Έριξε τεσσάρα η Ομόνοια και βλέπει ημιτελικά

Η Ομόνοια επικράτησε με 4-1 της Δόξας στο ΓΣΠ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο στις 19 Φεβρουαρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ομόνοια ήταν καλύτερη από την Δόξα, είχε την κατοχή, έφτιαξε φάσεις ενώ ευτύχησε να πετύχει και δύο τέρμα. Στο 40' μετά από ασίστ του Κακουλλή, ο Μικού μέσα στην αντίπαλη περιοχή έκανε το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι πράσινοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα
δεν απομακρύνθηκε και ο Κούσουλος από κοντά σκόραρε κάνοντας το 2-0. 

Από την άλλη η ομάδα της Κατωκοπιάς είχε δύο καλές φάσεις στο πρώτο 45λεπτο χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα. 

Με 4άρα βλέπει 4άδα

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49' η Δόξα κατάφερε να σκοράρει μετά από δυνατό σουτ του Μπόλιεβιτς μειώνοντας σε 2-1. Η Ομόνοια είχε την απάντηση τρία λεπτά αργότερα με τον Λούφτνερ να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ και να νικά τον τον Γκράσα για το 3-1. 

Στο 61' η Ομόνοια πήρε γερό προβάδισμα καθώς μετά από στημένη φάση, ο Κούσουλος με κεφαλιά πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα στον αγώνα κάνοντας το 4-1. 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και με το 4-1, η Ομόνοια πάει στον επαναληπτικό με σημαντικό προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Αυτά είπε ο Ερανοσιάν

''Να συνεχίσουμε την πρόοδο μας...''

Keywords
Τυχαία Θέματα