Μεγάλη ανατροπή και νίκη «χρυσάφι» για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ αν και έμεινε πίσω στο σκορ, κατάφερε στην επανάληψη να κάνει την ολική ανατροπή και να πάρει μια σημαντική νίκη απέναντι στην Καραμπάχ με 2-1, σε αγώνα για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Θετική εξέλιξη για την Κύπρο μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ!

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ

πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση, δυσκολευόταν αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι, που είχε ως αποτέλεσμα να μην φτιάξει τις μεγάλες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Παράλληλα η Καραμπάχ, κατάφερε να πετύχει τέρμα βάζοντας αρκετή πίεση στους γαλαζοκίτρινους. 

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο 45λεπτο, άνοιξαν το σκορ στο 10' όταν ο Quintana εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που ο Medvedev με δυνατή κεφαλιά, νίκησε τον Μπέλετς για το 0-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Ολική ανατροπή και ζωντανός ο ΑΠΟΕΛ για πρόκριση

Στην επανάληψη, και με την είσοδο του Μούσα Αλ Τάμαρι στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΠΟΕΛ βελτιώθηκε, πίεσε και έφτιαξε φάσεις. Στο 59ο λεπτό κατάφερε μάλιστα να φέρει τον αγώνα στα ίσια, όταν μετά από κόρνερ του Μάτιτς, ο Σόουζα πήρε κεφαλιά ψαράκι μέσα στην περιοχή της Καραμπάχ κάνοντας το 1-1.

Η μεγάλη ανατροπή για τον ΑΠΟΕΛ, ήρθε στο 88' όταν ο Εφραίμ έκανε το ανάποδο, η μπάλα κτύπησε και στον Ιωάννου αλλά και σε παίκτη της Καραμπάχ και κατέληξε στα δίκτυα των φιλοξενούμενων για το 1-2. 

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι γαλαζοκίτρινοι με τη νίκη τους πήγαν στους 4 βαθμούς και ανέβηκαν στην 2η θέση. Απο την άλλη η Καραμπάχ έμεινε στους 4 βαθμούς.

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

Η 5η αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου και τότε θα διεξαχθούν οι αγώνες Ντούτελαντζ - ΑΠΟΕΛ και Σεβίλη - Καραμπάχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα