Διευκρινιστική απάντηση της κοινοπραξίας MLKP

Επειδή πρόσφατα παρουσιάστηκαν δημοσιεύματα σε διάφορες εφημερίδες με εσφαλμένες πληροφορίες, δημιουργώντας λανθασμένες εντυπώσεις σε βάρος της εταιρείας MALTA LINES (MPT), η οποία υπέβαλε ως Κοινοπραξία με την εταιρεία KAPNOS AIRPORT SHUTTLE LTD προσφορές για διεκδίκηση

των Συμβάσεων Δημόσιων Μεταφορών στην Κύπρο, είμαστε υποχρεωμένοι να εκδώσουμε την παρούσα διευκρίνιση για την διάψευσή τους.

Η MALTA LINES (MPT) είναι εταιρεία Ισπανικής ιδιοκτησίας με έδρα την Μάλτα. Ασχολείται με τις δημόσιες συγκοινωνίες από το 1728. Ιδιοκτήτες είναι η οικογένεια Cosmen.

Η MALTA LINES δραστηριοποιείται στην προσφορά επιβατικών υπηρεσιών σε αρκετές χώρες, όπως, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κίνα, Μάλτα, Μαρόκο κ.λ.π. Αποτελεί τον μεγαλύτερο μέτοχο της εταιρείας National Express, εισηγμένης στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Διαθέτει μακρόχρονη, αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πείρα 300 σχεδόν ετών στον τομέα των συγκοινωνιών. Το 2017 έχει ανακηρυχθεί ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα των αστικών μεταφορών και βραβεύτηκε με το Βραβείο Bus Excellence Award από τον Διεθνή Οργανισμό Οδικών Μεταφορών.

Διαθέτει μεγάλο στόλο οχημάτων με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και τις ανάγκες των σκοπών που υπηρετούν αλλά και με έμπειρο και πολύ αξιόλογο προσωπικό.

Ουδεμία σχέση έχει με Τουρκικά συμφέροντα ή εκπροσώπηση Τούρκικων συμφερόντων. Απλώς, πολύ περιορισμένος αριθμός του στόλου των οχημάτων της είναι Τουρκικής κατασκευής. Η προσφορά μας δεν περιλαμβάνει την εισαγωγή και χρήση τουρκικών λεωφορείων.

Επιδίωξη μας είναι η προσφορά βελτιωμένων μεταφορικών υπηρεσιών στην Κύπρο και η διασφάλιση των καλύτερων συνθηκών εργασίας των εργαζομένων σε αυτές, σε συνεννόηση με τα ίδια τα Κυπριακά Συνδικάτα.

Εκ μέρους της κοινοπραξίας MLKP

Keywords
Τυχαία Θέματα