Kim Kardashian: Η δίαιτα που κάνει μετά την εγκυμοσύνη της

Η Kim Kardashian δημοσίευσε ένα νέο tweet που μας αποκάλυψε την δίαιτα που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες καθώς η τελευταία της εγκυμοσύνη της χάρισε 27 ολόκληρα κιλά.

Η νέα δίαιτα Άτκινς βασίζεται σε 7 θεμελιώδεις κανόνες. Αυτοί είναι οι εξής:

-Μετράμε τους υδατάνθρακες που καταναλώνουμε. Αυτό σημαίνει

ότι μετράμε τα γραμμάρια των «καθαρών» υδατανθράκων, δηλαδή αυτών που επηρεάζουν το σάκχαρο του αίματός μας, και όχι των αδρανών (φυτικών) ινών (στις συσκευασίες των τροφίμων συνήθως επισημαίνονται ξεχωριστά).

-Τρώμε επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης ώστε να μην πεινάμε. Η πρωτεΐνη μάς βοηθάει να χορτάσουμε και κρατάει σταθερή την ινσουλίνη στο αίμα. Πρέπει να τρώμε τουλάχιστον 110-170 γρ. πρωτεΐνης σε κάθε γεύμα, ενώ οι μεγαλόσωμοι άνδρες μπορεί να χρειάζονται ακόμα και 225 γρ. τη φορά.

-Δεν ξεχνάμε τα καλά λιπαρά. Τα μονοακόρεστα λιπαρά (περιέχονται κυρίως στο ελαιόλαδο) είναι πολύ σημαντικά για τη διατροφή μας ακόμα και όταν κάνουμε δίαιτα. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και τα πολυακόρεστα (κυρίως τα ω-3), των οποίων η καλύτερη πηγή είναι τα λιπαρά ψάρια.

-Τρώμε αρκετές φυτικές ίνες. Μας χορταίνουν χωρίς να μας επιβαρύνουν, δεσμεύουν τη χοληστερίνη και βοηθούν στη ρύθμιση του σακχάρου μας.

-Αποφεύγουμε τη ζάχαρη. Κόβοντας αυτές τις κενές θερμίδες (για παράδειγμα το αλκοόλ και τα αναψυκτικά), έχουμε κέρδος για την υγεία και τη δίαιτά μας.

-Συμπληρώνουμε τη διατροφή μας με βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Διατροφικά συστατικά απαραίτητα, αν θέλουμε η διατροφή μας, παρά τη δίαιτα, να είναι πλήρης. Βάζουμε την άσκηση στη ζωή μας.

-Ψάχνουμε να βρούμε μορφές γυμναστικής που μας ευχαριστούν και ταυτόχρονα μας βοηθούν στην προσπάθειά μας να χάσουμε βάρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα