KOE:Απώλεια για τον αθλητισμό ο θάνατος του Λάκη Ψημολοφίτη

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη για το θάνατο του Λάκη Ψημολοφίτη, και ταυτόχρονα τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του, και στους στενούς φίλους και συνεργάτες στην Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου (ΣΚΟΚ), στην οποία παρέμεινε ενεργό μέλος μέχρι το τέλος της ζωής του.


Ο εκλιπών, στο πλαίσιο της

μακράς αθλητικής του σταδιοδρομίας, υπήρξε ένας εκ των τελευταίων Κυπρίων αθλητών που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η όγδοη θέση που κατέλαβε το 1972 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μονάχου στο αγώνισμα του Σκητ, παραμένει μέχρι τις μέρες μας, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού αθλητισμού.

Σημάδεψε με την αθλητική του παρουσία σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο το άθλημα της Σκοποβολής στην Κύπρο, συμβάλλοντας όσο λίγοι στην αναρρίχηση και την καταξίωση στις κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας Σκοποβολής. Διετέλεσε επί μακρόν Πρόεδρος της ΣΚΟΚ και της Σκοπευτικής Οργάνωσης Λευκωσίας, καθώς και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ την τετραετία 2006-09.

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, θα παραστεί με εκπροσώπηση σε ανώτατο επίπεδο στην κηδεία του εκλιπόντος, που θα τελεστεί υπό τον ιερό Ναό της Παναγίας Καθολικής στην Ψημολόφου, αύριο Παρασκευή 22 Μαΐου στις 16.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα