Ο Τσάβι επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα

Ο Τσάβι επιβεβαίωσε, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ότι θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και πως έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και την Αλ Σαντ. Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» εντάχθηκε στις ακαδημίες του συλλόγου το 1991 σε ηλικία 11 ετών και έχει κατακτήσει 23 τρόπαια στις 17 σεζόν που αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα. «Είναι μια οριστική απόφαση, δεν είναι μια εύκολη απόφαση, είναι η σωστή στιγμή για να φύγω» τόνισε χαρακτηριστικά ο ρέκορντμαν συμμετοχών της «Μπάρτσα».

«Ακόμη αισθάνομαι χρήσιμος εδώ,

αλλά μια αλλαγή σκηνικού είναι αναγκαία. Έτσι μου λέει το μυαλό μου, αλλά όχι η καρδιά μου», υπογράμμισε ο 35χρονος μέσος, προσθέτοντας ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αφού πάρει δίπλωμα προπονητή.

Οι φίλαθλοι των «μπλαουγκράνα» θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Τσάβι στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Λα Κορούνια στο «Καμπ Νου», το οποίο είναι το τελευταίο για το φετινό πρωτάθλημα και στο οποίο οι Καταλανοί θα γιορτάσουν την κατάκτηση του τροπαίου. Η «Μπάρτσα» εξασφάλισε την περασμένη Κυριακή τον τίτλο με τη νίκη 1-0 επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη, ενώ ο Τσάβι έχει την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμη δύο τρόπαια, καθώς οι «μπλαουγκράνα» θα αντιμετωπίσουν στις 30 Μαΐου την Αθλέτικ Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου και στις 6 Ιουνίου τη Γιουβέντους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα