Ice Power Active Gel: Με διπλή δράση Ψυχρού / Ζεστού

Η κρυοθεραπεία είναι μία από τις παλιές και αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς. Στην αθλητιατρική, μάλιστα, η ψύξη χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ σήμερα είναι η γενικά αποδεκτή μέθοδος θεραπείας για τραύματα στους μαλακούς ιστούς αλλά και για τους πόνους.

To Ice Power Active Gel είναι ένα προϊόν με δροσιστική και θερμαντική δράση που ανακουφίζει τον πόνο στους μυς και τις αρθρώσεις.

Περιέχει αιθέρια έλαια όπως λάδι ευκαλύπτου και μενθόλη αλλά και το φυσικό παυσίπονο MSM που είναι μια ασφαλής θεραπεία για μείωση από το πρήξιμο που προκαλείται από τους τραυματισμούς. Παράλληλα, δρα κατά των φλεγμονών.

Με τη διπλή δροσιστική και θερμαντική του δράση το Ice Power Active Gel πέρα από την ανακουφιστική του δράση, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και μειώνει άμεσα το οίδημα και την φλεγμονή. Ενδείκνυται για χρήση σε περιοχές όπως ο αυχένας, οι ώμοι, η πλάτη, τα χέρια και τα πόδια.

Η χρήση του είναι απλή: απλά απλώνετε το τζελ στην περιοχή που επιθυμείτε ανά διαστήματα τριών με έξι ωρών ή όπως αλλιώς απαιτείται.

Εισάγεται στην Κύπρο από την Marathon Trading και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία στην τιμή των €11.95 (150ml).

Marathon Trading

Τηλ. 22.89.95.00

[email protected]

www.marathontrading.com

www.facebook.com/marathontrading

Keywords
Τυχαία Θέματα