Tα πραγματικά ονόματα των σταρ του Χόλυγουντ

Πολλοί από μας γνωρίζουν τα ονόματα ταλαντούχων ηθοποιών, τα οποία όμως στην πραγματικότητα δεν είναι αυτά.

Δεν είναι σπάνιο ούτε παράξενο ν' αλλάζει κάποιος το όνομά του όταν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος. Παρόλα αυτά όμως, είναι αστείο να προσπαθεί κανείς να συνδυάσει τα καθημερινά και απλά, βαφτιστικά ονόματα των μεγαλύτερων σταρ του Χόλυγουντ, με τις λαμπερές προσωπικότητες που όλοι γνωρίζουμε.

Τα πραγματικά ονόματα των διασήμων ανήκουν σε κατηγορίες. Μια από αυτές είναι «τα γνωστά ονόματα»

όπου σε αυτήν ανήκουν, ο Bono των U2, ο οποίος βαφτίστηκε ως Paul David Hewson και η πασίγνωστη τραγουδίστρια. Miley Cyrus η οποία στην πραγματικότητα ονομάζεται, Destiny Hope Cyrus.

Από την άλλη όμως, υπάρχει και η κατηγορία ονομάτων «σιδηρόδρομος». Στην εν λόγω κατηγορία ανήκουν, οι Benjamin Geza Affleck-Boldt (Ben Affleck), Laura Jeanne Reese Witherspoon (Reese Witherspoon) και Stefani Joanne Angelina Germanotta (Lady Gaga).

Τέλος, υπάρχει και η κατηγορία «γλωσσοδέτες» στην οποία συγκαταλέγονται τα πιο κάτω ονόματα: Lorde, κατά κόσμων Ella Marija Lani Yelich-O'Connor, Milena Markovna Kunis ή αλλιώς Mila Kunis, αλλά καθώς επίσης και η Nicki Minaj που η πραγματική της ονομασία είναι, Onika Tanya Maraj.

Keywords
Τυχαία Θέματα