H Cytavision υποδέχεται το καλοκαίρι με νέα κανάλια

Η Cytavision, η οποία έχει καθιερωθεί ως η πιο ολοκληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση με πάνω από 90 αθλητικά και θεματικά κανάλια, συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με την προσθήκη τριών νέων καναλιών, του δημοφιλούς Fashion TV (θέση 92), του εποχιακού novasummer (θέση 39) και του ρωσικού Channel One Russia (θέση 24).

Tο Fashion

TV προστίθεται σε όλα τα πακέτα (Value Pack, Variety Pack, Super Pack και Public Pack) και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για τη μόδα, την ομορφιά και τις τάσεις της αγοράς. Το κανάλι προβάλλει ενημερωτικό και πρωτότυπο πρόγραμμα, με μοντέρνο και κοσμοπολίτικο αέρα, μέσα από τις συνεργασίες του με διεθνούς φήμης μάρκες.

Τo novasummer, το καλοκαιρινό κανάλι για δροσερές θεάσεις, προστίθεται στα Variety Pack και Super Pack. Τo κανάλι υπόσχεται αποδράσεις για όλη την οικογένεια με ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ρομαντικές κομεντί και παιδικές ταινίες. Μέχρι και την Πέμπτη, 31 Αυγούστου, θα προβάλλονται κάθε βράδυ δύο ταινίες, διαδοχικά (back-to-back), από τις 21:30, καθώς και μια ξεχωριστή συνέχεια ταινιών (sequel) ανά μήνα, κάθε Τετάρτη, από τις 23:15. Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο προβάλλεται η τριλογία των ταινιών, Κώδικας Dan Brown, Angels &Demons και Inferno. Στη συνέχεια, το κανάλι θα υποδεχθεί τον Ιούλιο με την πιο κωμική τριλογία του Χόλυγουντ Ghostbusters, ενώ ο Αύγουστος υπόσχεται να «δροσίζει» τους συνδρομητές κάθε βδομάδα, με τετραπλή απολαυστική δράση, μέσα από τις θρυλικές ταινίες Lethal Weapon.

Το Channel One Russia, που προσφέρεται σε όλα τα οικιακά πακέτα της Cytavision, είναι το ηγετικό κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης και το πιο δημοφιλές ρωσσόφωνο ανά τον κόσμο, με περίπου 250 εκατομμύρια τηλεθεατές σε 190 χώρες. Το κανάλι προσφέρει ένα πολυμορφικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει ειδήσεις, ταινίες και σειρές, ιστορικά και άλλα ντοκιμαντέρ, τηλεπαιχνίδια, προγράμματα με ζωντανές συζητήσεις, μουσική και αθλητισμό.

Οι συνδρομητές της Cytavision μπορούν να βρουν το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής των καναλιών αυτών, καθώς και όλων των καναλιών της, στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/tv-guide, καθώς και στον ηλεκτρονικό οδηγό προγραμμάτων (EPG) της πλατφόρμας.

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/pr/pressreleases

Keywords
Τυχαία Θέματα