Futsal: Σπουδαία ανατροπή για την ΑΕΚ κόντρα στην Ομόνοια

Την ανατροπή της χρονιάς, αν και βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου στο Futsal, έκανε η ΑΕΚ στο Λευκόθεο απέναντι στην Ομόνοια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Λάρνακας έχανε με 3-1 στο ημίχρονο, όμως, στην επανάληψη με αντεπίθεση διαρκείας, γύρισε τον αγώνα και πήρε το τεράστιο διπλό με 4-3. Η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή με

εννέα βαθμούς, ενώ η Ομόνοια έμεινε στους τέσσερις.

Το ξεκίνημα των πρασίνων ήταν ιδανικό, αφού προτού συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων. Πρώτα ο Φελίπε και ακολούθως ο Ελ Κέμπε, έβαλαν την Ομόνοια μπροστά στο σκορ με 2-0. Η ΑΕΚ μείωσε με τον Αντρέου, ωστόσο η ομάδα της Λευκωσίας με γκολ του Χρ. Στυλιανού, πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το υπέρ της 3-1.

Η επανάληψη ήταν... κιτρινοπράσινη. Η ομάδα της Λάρνακας με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τούμπα το ματς. Ο Χατζηβασίλης μείωσε εκ νέου στο γκολ και ο Φελίπε με αυτογκόλ ισοφάρισε σε 3-3 και έβαλε... φωτιά στην αναμέτρηση. Οι δυο ομάδες έψαχναν το τέρμα και η μπίλια έκατσε στην ΑΕΚ, η οποία με τον Νεοφύτου πέρασε μπροστά στο σκορ με 4-3.

Οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, δεν τα κατάφεραν και οι κιτρινοπράσινοι επέστρεψαν στη Λάρνακα με το τεράστιο διπλό.

Οι συνθέσεις

Ομόνοια: Σκαμπύλης, Λακούφης, Φελίπε, Τόρες, Ελ Κέμπε

Αναπληρωματικοί: Κ. Στυλιανού, Αλεξίου, Χ. Στυλιανού, Ιακώβου, Σκουφαρής, Σάββα, Ιωάννου.

ΑΕΚ: Οδυσσέως, Ιωάννου, Κουππαρή, Ενρίκε, Νικολαϊδης

Αναπληρωματικοί: Σιήκκης, Αποστόλου, Ανδρέου, Πατίκκης, Χριστοφή, Χατζηβασίλη, Νεοφύτου

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή με την αναμέτρηση Αραράτ - ΑΕΛ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΟΜΑΔΕΣΑΓΤΕΡΜΒ1. ΑΕΚ311-492. ΑΠΟΕΛ313-773. Ομόνοια Λευκωσίας312-1244. ΑΕΛ25-535. Ανόρθωση38-1506. Αραράτ21-110

    Share

Keywords
Τυχαία Θέματα
Futsal, Σπουδαία, ΑΕΚ, Ομόνοια,Futsal, spoudaia, aek, omonoia