Eπιστολή Αναστασιάδη σε Κληρίδη για υπόθεση Ryan Air

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προτίθεται να αποστείλει εντός της ημέρας επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, αναφέροντάς του ότι πρέπει να προχωρήσει με τις ενέργειες τις οποίες ο ίδιος κρίνει, βάσει των αρμοδιοτήτων του, ότι πρέπει να προβεί σε σχέση με την υπόθεση εμπλοκής του δικηγορικού γραφείου “Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι” στις διαπραγματεύσεις για πώληση των Κυπριακών αερογραμμών στην αεροπορική εταιρεία

“Ryanair”.

Αυτό δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες το δικηγορικό γραφείο “Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και συνεταίροι”, στο οποίο κύριοι μέτοχοι είναι οι θυγατέρες του Προέδρου της Δημοκρατίας και δυο δικηγόροι του γραφείου, ελέγχεται για τη διάπραξη πειθαρχικών ή ποινικών αδικημάτων σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του στις διαπραγματεύσεις για πώληση των Κυπριακών Αερογραμμών στην “Ryanair”.

Επισημαίνοντας πως πρόκειται για το “πρώην γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας”, ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε πως επειδή αφήνονται από κάποιους αιχμές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας “προτίθεται εντός της ημέρας να αποστείλει επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα αναφέροντας ότι πρέπει να προχωρήσει, αν ο ίδιος θεωρεί, βάσει των δικών του αρμοδιοτήτων, ότι πρέπει να προχωρήσει”.

“Επειδή από κάποιους αφήνονται αιχμές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους πρώην συνεταίρους του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αποστείλει επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα να προχωρήσει αν ο ίδιος κρίνει αναγκαίο να προχωρήσει”, σημείωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Είπε ακόμη πως “δεν αφορά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το θέμα”.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα