Για τις 25 Φεβρουαρίου αναβλήθηκε η υπόθεση του ΤΕΠΑΚ

Επιπρόσθετο χρόνο για να μελετήσει μαρτυρίες και στοιχεία που παρουσιάστηκαν ενώπιον της ζήτησε σήμερα από το δικαστήριο η υπεράσπιση των δυο κατηγορουμένων, σε σχέση με την υπόθεση των ατασθαλιών στο ΤΕΠΑΚ. Το Κακουργιοδικείο ανέβαλε τη διαδικασία μέχρι τις 25 Φερβουαρίου.

Οι δυο κατηγορούμενοι, ο 44χρονος προϊστάμενος της Υπηρεσίας Διαχείρισης Περιουσίας του ΤΕΠΑΚ Ζήνωνας Αχιλλίδης και ο 51χρονος εργολάβος Γιώργος Χατζηγεωργίου

αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, με μόνη διαφορά τη μείωση του αριθμού παρουσιάσεων τους σε αστυνομικούς σταθμούς σε 2 αντί 4 φορές την εβδομάδα.Επίσης ο 51χρονος εργολάβος κατέθεσε αίτημα όπως του δοθεί άδεια για επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα, μεταξύ 6 με 16 Φεβρουαρίου. Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα και διέταξε όπως του παραδοθούν τη συγκεκριμένη περίοδο τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, με εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ, 15 από τις οποίες θα είναι σε μετρητά.Οι δυο αντιμετωπίζουν 22 κατηγορίες για 7 αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου. Ο πρώτος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες που αφορούν δεκασμό από δημόσιο λειτουργό και κατάχρηση εξουσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα