Eκδίκηση από παίκτη του Football Manager στην Άρσεναλ!

Στο δημοφιλές video game Football Manager, ο κάθε φίλαθλος έχει ως στόχο να φτάνει στην κορυφή και να πετυχαίνει τους στόχους όντας ο μάνατζερ μίας ομάδας και εκείνος που έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις μεταγραφικές κινήσεις της.

Ένας φανατικός παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, ωστόσο, ανέλαβε επικεφαλής ομάδας, με στόχο να την... καταστρέψει. Όλα ξεκίνησαν από

την άρνηση των φίλων της Άρσεναλ να τον δεχτούν στη τεχνική ηγεσία της ομάδας, χαρακτηρίζοντάς τον "λίγο".

Όταν λοιπόν του έδωσαν την ευκαιρία οι Λονδρέζοι, υπέγραψαν και την ποδοφαιρική καταδίκη τους από τον πληγωμένο εγωισμό του football manager.

Δίνοντας λεπτομέρειες, για την... επιχείρηση εξόντωσης της Άρσεναλ, ο παίκτης του Football Manager έγραψε στο Twitter: "Συνήθως αρχίζω το παιχνίδι με ομάδα χαμηλών κατηγοριών και κερδίζω ανόδους, ώστε να με πάρει μεγάλη ομάδα και να παίξω στο Champions League.Ανέβασα τη Σάλφορντ στην Premier League από τη League 2, όταν η Άρσεναλ απέλυσε τον προπονητή της.

Έκανα αίτηση να πάρω τη δουλειά και για να αυξήσω τις πιθανότητές μου, δήλωσα δημόσια το ενδιαφέρον μου. Οι οπαδοί της Άρσεναλ με ειρωνεύτηκαν και έβγαλαν ανακοίνωση ότι δεν είμαι αρκετός για την ομάδα τους.

Δύο σεζόν αργότερα, απέλυσαν πάλι τον προπονητή τους τον Οκτώβριο. Έκανα αίτηση και μου έδωσαν τη δουλειά. Πούλησα όλη την πρώτη ομάδα και έλυσα τα συμβόλαια όσων δεν μπορούσα να πουλήσω. Δάνεισα όλους τους παίκτες των ομάδων Κ-23 και Κ-18.

Έδωσα νέα, τεράστια συμβόλαια σε άχρηστους ελεύθερους. Άρχισα να παίζω όλα τα ματς με αυτούς τους άχρηστους και παίκτες από την Κ-17.

Με απέλυσαν τον Απρίλιο. Τους άφησα στη 19 θέση, τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία, με τρία ματς να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος".

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα