Delfi Partners & Company και Πανεπ. Κύπρου υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου και η εταιρεία Delfi Partners &Company συνυπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για υλοποίηση δράσεων κοινού ενδιαφέροντος και αμοιβαίου οφέλους.  

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Δρ. Ηρακλής Βλαδιμήρου,

Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και συν-Διευθυντής του Προγράμματος ΜΒΑ και ο κος Παναγιώτης Παστός, Επιχειρησιακός Διευθυντής της Delfi Partners &Company στην παρουσία της νέο-εισερχόμενης Διεύθυνσης του Προγράμματος ΜΒΑ.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας περιλαμβάνει δράσεις για στήριξη νέων επαγγελματιών που επιθυμούν ν’ αναπτύξουν ηγετικές γνώσεις και διοικητικές δεξιότητες με φοίτησή τους στο μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η συμφωνία θα παρέχει επίσης ευκαιρίες προς τελειόφοιτους φοιτητές του Προγράμματος ΜΒΑ για εκπόνηση επιχειρηματικών μελετών σε πρακτικά προβλήματα σε συνεργασία με στελέχη της εταιρείας, φιλοξενία διοικητικών στελεχών  της εταιρείας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου για ενημέρωση των φοιτητών για θέματα συναφή με τις δραστηριότητες της εταιρείας, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για φοιτητές, συν-διοργάνωση εκδηλώσεων με συμμετοχή εμπειρογνωμόνων σε δημόσιες συζητήσεις επίκαιρων θεμάτων ενδιαφέροντος. Με σκοπό της επιβράβευση της αριστείας, η εταιρεία Delfi Partners &Company θα χορηγεί επίσης βραβείο το οποίο θ’ απονέμεται κάθε έτος στον/η τελειόφοιτο/η του Προγράμματος ΜΒΑ πλήρους φοίτησης που επιτυγχάνει την ψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση κατά τη διάρκεια των σπουδών του/της.    

    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://intro.mba.ucy.ac.cy/, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά (τηλ. 22893600) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) με τη γραμματεία του προγράμματος.

H Delfi Partners &Company (https://delfipartners.com) είναι από τους μεγαλύτερους Διαχειριστές (Asset Managers) χαρτοφυλακίων ακινήτων στην περιοχή. Με μια δυναμική ομάδα πέραν των 140 ατόμων, η Delfi Partners &Company, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβούλου ανάπτυξης, αξιοποίησης και διαχείρισης ακίνητης περιουσίας σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Delfi Partners, Company, Πανεπ, Κύπρου, Μνημόνιο Συνεργασίας,Delfi Partners, Company, panep, kyprou, mnimonio synergasias