Daddy’s Home 2

Το 2015, ο Γουίλ Φέρελ είχε να αντιμετωπίσει την επιστροφή του πατέρα των παιδιών της γυναίκας του, Μαρκ Γουόλμπεργκ, και το αποτέλεσμα της συνύπαρξης αυτών των δύο διαμετρικά αντίθετων χαρακτήρων ήταν μια ξεκαρδιστική κωμωδία.

Δύο χρόνια μετά, ο Σον Άντερς σκηνοθετεί και πάλι το ίδιο δίδυμο, που φέρνει τα Χριστούγεννα ένα μήνα νωρίτερα. Ο πατέρας και ο πατριός Dusty και Brad ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν τα τέλεια Χριστούγεννα

στα παιδιά. Η νεοσύστατη σύμπραξή τους σύντομα θα τεθεί υπό δοκιμή αφού μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου.

Η συνέχεια της πετυχημένης κωμωδίας έχει έναν απροσδόκητο καλεσμένο.

Ο Γουίλ Φέρελ και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είχαν συνεργαστεί στο «The Other Guys» το 2010, και πριν 2 χρόνια «μετακόμισαν» προς το είδος της οικογενειακής κωμωδίας με το «Daddy's Home». Ο Γουόλμπεργκ υποδύονταν εκεί έναν άσωτο πατέρα, που επιστρέφει στο σπίτι του, αναστατώνοντας τη ζωή του συντηρητικού νέου συντρόφου της πρώην γυναίκας του. Το πείραμα πέτυχε και αμέσως δόθηκε το πράσινο φως για δεύτερο φιλμ ώστε να κυκλοφορήσει φέτος κοντά στα Χριστούγεννα.

Όπως έχει γίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, τέτοια sequels χρειάζονται μια μικρή ενίσχυση από κάποιο νέο όνομα για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Εδώ, το πρόσωπο αυτό θα είναι ο Μελ Γκίμπσον που θα αναλάβει τον ρόλο του εκκεντρικού παππού, ο οποίος φροντίζει να κάνει λίγο πιο αστείο το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι της οικογένειας. Ο Γκίμπσον θα εμφανιστεί μετά από χρόνια σε ανάλαφρη κωμωδία, καθώς μετά την επιστροφή του στο Χόλιγουντ, τον είχαμε δει μόνο σε στιγμές δράσης.

Πρωταγωνιστούν:

Μαρκ Γουόλμπεργκ

Γοθίλ Φέρελ

Μελ Γκίμσον

Τζον Λίθγκοου

Σκηνοθέτης:

Σον Άντερς

Keywords
Τυχαία Θέματα