Champions πέρασμα της Μίλαν από τη Ρώμη

Η Μίλαν έχασε Ζλάταν, Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς με τραυματισμούς, όμως πήρε ένα τεράστιο «διπλό» στην «αιώνια πόλη» σε βάρος της Ρόμα (1-2) και έκανε «δήλωση» Champions League.

Οι Rossoneri είχαν χάσει δύο σερί αγώνες στην Serie A [Σπέτσια, Ιντερ] και είχαν δει ακόμα και τη θέση τους στην 4άδα να απειλείται, όμως πήραν στο Olimpico τεράστια νίκη, η οποία αποδείχθηκε Πύρρειος καθώς με τραυματισμό αποχώρησαν Ζλάταν

Ιμπραΐμοβιτς, Χακάν Τσαλχάνογλου, Αντε Ρέμπιτς. Στο +8 πήγαν οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι από τους Giallorossi, που για ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι φέτος απέτυχαν να πάρουν τρεις βαθμούς και έπεσαν εκτός 4άδας.

Ο Ζλάταν ύστερα από λάθος του Πάου Λόπεθ δεν μπόρεσε να σκοράρει με τακουνάκι και στη συνέχεια, όταν σκόραρε σε κενό τέρμα από πάσα του Ρέμπιτς, ήταν οφσάιντ. Ο Κροάτης στην επόμενη φάση εκτέλεσε μόνος του χωρίς αποτέλεσμα, ενώ ο Κίερ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση και η ανωτερότητα της Μίλαν μετατράπηκε σε ουσία στο 43’ όταν ο Φάσιο πάτησε καθαρά πάνω στη γραμμή της περιοχής τον Καλάμπρια και αφού πήγε στο VAR, ο Γκουίντα έδειξε τη βούλα. Από τα 11 βήματα ο Κεσί πέτυχε το 7ο γκολ του με πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με 0-1.

Στην επανάληψη τα χτυπήματα ήταν απανωτά για τους Rossoneri. Στο ημίχρονο αποχώρησε με μυικό τραυματισμό ο Τσαλχάνογλου για να μπει ο Μπραΐμ Ντίαθ, στο 50’ με καταπληκτικό πλασέ από το όριο της περιοχής ο Βερετού ισοφάρισε για την Ρόμα. Στιγμές μετά, τραυματίας για την Μίλαν αποχώρησε ο Ζλάταν, όμως στο 58’ με εκπληκτική ενέργεια και ‘άρρωστο’ σουτ χαμηλά στη γωνία ο Ρέμπιτς έδωσε ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο σκόρερ λίγο αργότερα αποχώρησε και αυτός με τραυματισμό, όμως οι συμπαίκτες του κατάφεραν να διαχειριστούν το 1-2 και να το κρατήσουν μέχρι το φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα