Τέλος στο αρνητικό σερί για τη Λίβερπουλ (vids)

Μετά από τέσσερις σερί ήττες στην Premier League, η Λίβερπουλ επιτέλους αντέδρασε, περνώντας με 0-2 από την έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με γκολ των Τζόουνς και Φιρμίνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μπορεί το πρόγραμμα να ήταν απαιτητικό, αλλά τέσσερις σερί ήττες ακόμα και για τη φετινή εικόνα των πρωταθλητών Αγγλίας, πήγαινε πολύ... Μετά το χαμένο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπράιτον, ακολούθησε «κατηφόρα». 1-4 από τη Σίτι, 3-1

από τη Λέστερ, 0-2 ακόμα κι από την Έβερτον στο τοπικό ντέρμπι.

Με τέτοια αποτελέσματα, τελευταία, η νίκη έμοιαζε μονόδρομος σήμερα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και η δουλειά της έγινε, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Μια επίθεση, με αρκετή υπομονή και κυκλοφορία της μπάλας, έφερε τον Τζόουνς σε πλεονεκτική θέση εντός περιοχής και αυτός, σημαδεύοντας τη γωνία, έκανε το 0-1 στο 48’.

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα, στο 64’, ο Φιρμίνο, που έψαχνε απεγνωσμένα το γκολ, ελίχθηκε ανάμεσα σε τέσσερις αμυντικούς της Σέφιλντ, σούταρε, η μπάλα κόντραρε αλλάζοντας πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Το 0-2 δεν άλλαξε ως το τέλος κι έτσι η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες και πήγε στους 43 βαθμούς, ένα βαθμό πίσω από την πέμπτη Τσέλσι. Από την άλλη, η Σέφιλντ δείχνει «καταδικασμένη» ούσα ουραγός, με έξι βαθμούς διαφορά από την προτελευταία Γουέστ Μπρομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα