CNP CYPRIALIFE: Το καινοτόμο προϊόν Cypria Critical Advantage

CNP CYPRIALIFE: Το καινοτόμο προϊόν Cypria Critical Advantage
υποψήφιο για το βραβείο στο διαγωνισμό InBusiness Awards

Σε μια εποχή που οι νέες ιδέες σπανίζουν και τα αντίγραφα πολλαπλασιάζονται, o Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, θέτουν την καινοτομία ως κύριο άξονα της στρατηγικής τους για εξέλιξη και ανάπτυξη. Άλλωστε για κάθε σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να είναι δυνατή και να πρωταγωνιστεί στον τομέα της, ο δρόμος της καινοτομίας είναι ο δρόμος για το μέλλον.

Στο

πλαίσιο αυτό η CNP CYPRIALIFE, επιδιώκοντας τη διαφοροποίηση, ανακοινώνει πως το προϊόν Cypria Critical Advantage, έχει επιλεγεί από την επιτροπή Αξιολόγησης των 11ων IN Business Awards ως υποψήφιο στην κατηγορία Νέο Προϊόν / Υπηρεσία.

Τα IN Business Awards έχουν καθιερωθεί ως θεσμός βράβευσης της κυπριακής επιχειρηματικότητας. Οι πέντε υποψηφιότητες ανά κατηγορία παρουσιάστηκαν με την ανακοίνωση των ονομάτων τους στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business, όπου πλέον έχει ανοίξει η διαδικασία της ψηφοφορίας και έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού.

Το Cypria Critical Advantage αποτελεί μια καινοτόμα υπηρεσία, η οποία καλύπτει το κόστος θεραπείας έξι σοβαρών ασθενειών στο εξωτερικό μέχρι €1.000.000 τον χρόνο και €2.000.000 εφόρου ζωής με χαμηλό κόστος (44 σεντς την ημέρα για ηλικίες 18 με 65 χρονών). Ιδιαίτερα η καινοτομία του στηρίζεται στο ότι επιπρόσθετα παρέχει στήριξη στον ασθενή προτείνοντας τα καλύτερα νοσοκομεία για το συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα και διευθετώντας τις λεπτομέρειες σχετικά με την εισαγωγή του ασθενή στο νοσοκομείο και τη μεταφορά και διαμονή αυτού και του συνοδού του καλύπτοντας και το κόστος. Παρέχει καλύψεις που δεν αναμένεται να προσφερθούν από το ΓΕΣΥ.

Η υποψηφιότητα αυτή αποτελεί ακόμη μια διάκριση για την CNP CYPRIALIFE και ευρύτερα για τον όμιλο CNP CYPRUS. Μια ασφαλιστική εταιρεία, οφείλει να αναγνωρίζει έγκαιρα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της και να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε αυτές, με καινοτόμες λύσεις.

Ο όμιλος CNP CYPRUS στο πλευρό του έχει τη δύναμη του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES και τις αυτόνομες, ισχυρές δυνάμεις των εταιρειών του στην Κύπρο. Είναι η γνώση, το ταλέντο, η εμπειρία και η ικανότητα των ανθρώπων του που κάνουν τη μεγάλη διαφορά. Η υποψηφιότητα του Cypria Critical Advantage, της CNP CYPRIALIFE στην κατηγορία Νέο Προϊόν / Υπηρεσία, αντανακλά τις δυνάμεις αυτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα