Η κλήρωση για το Κύπρος - Τουρκία

Πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο η κλήρωση των αγώνων Κύπρου – Τουρκίας, στο πλαίσιο της Ευρωαφρικανικής ζώνης (Όμιλος ΙΙ) του Παγκοσμίου Κυπέλλου Τένις Davis Cup.

Την ομάδα της Κύπρου αποτελούν οι Πέτρος Χρυσοχός (21 ετών), Μενέλαος Ευσταθίου (18), Ελευθέριος Νέος (18) και Νικόλας Κάμπελ (18).

Ο πρώτοι

δύο αγώνες στο Μονό, θα διεξαχθούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει στις 10.45 π.μ. και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ο δεύτερος αγώνας. Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το Διπλό, με ώρα έναρξης τις 12.00. Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου με τη διεξαγωγή των δύο Μονών με ώρα έναρξης του πρώτου αγώνα τις 11.00 π.μ. Επιδιαιτητής των αγώνων θα είναι ο Σεργκέι Ντούπροφ από τη Λευκορωσία.

Η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΑΚ στην ιστοδιεύθυνση www.tennis.com.cy και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια, είτε για κάθε ξεχωριστή μέρα των αγώνων, είτε ως πακέτο για ολόκληρο το τριήμερο, εξασφαλίζοντας την ανάλογη έκπτωση.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης:

Πέτρος Χρυσοχός VS Cem Ilkel
Μενέλαος Ευσταθίου VS Marsel Ilhan
Πέτρος Χρυσοχός &Ελευθέριος Νέος VS Altug Celikbilek &Anil Yuksel
Πέτρος Χρυσοχός VS Marsel Ilhan
Μενέλαος Ευσταθίου VS Cem Ilkel

Keywords
Τυχαία Θέματα