Aπόλλων: Τώρα είναι η ώρα

Τώρα είναι η ώρα για τον Απόλλωνα, ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο . Οι ''κυανόλευκοι'' της Λεμεσού καλούνται να αντιδράσουν άμεσα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Πέραν απο τους βαθμούς, μια νίκη θα ανυψώσει το ηθικό ενόψει της συνέχειας. Η ψυχολογία στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωτάθληματος είναι το Α και το Ω. Οι ''κυανόλευκοι'' δεν θέλουν καν να σκεφτούν το ενδεχόμενο, ότι θα έχουν απώλειες για δεύτερο σερί αγώνα. Απο εδώ και πέρα η κάθε απώλεια θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα. Ο Απόλλων στις προηγούμενες

δυο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ τα βρήκε σκούρα, αφου έχασε και τις δυο. Ο στόχος είναι να μην τριτώσει το κακό και παράλληλα να πάρει τη ρεβάνς . Η νίκη αυτή τη φορά είναι πέρα για πέρα απαραίτητη και θα δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές για να συνεχίσουν την μεγάλη τους προσπάθεια.

Στον Απόλλωνα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν απέναντι στην ΑΕΚ, όμως αυτή τη φορά θα πρέπει να βρούν τον τρόπο να την αντιμετωπίσουν και να την κερδίσουν. Η ΑΕΚ απέδειξε τις ικανότητες της , όμως ο Απόλλωνας ακόμη περισσότερο αφου στο μεγαλύτερο διάστημα του μαραθωνίου βρισκόταν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Το ζητούμενο όμως είναι να επιστρέψουν ξανά εκεί , που είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Keywords
Τυχαία Θέματα