Ομόνοια: Μυστικά δεν υπάρχουν

Τρίτο αιώνιο ντέρμπι και μάλιστα το δεύτερο σε λιγότερο από δυο εβδομάδες.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας Κώστας Καϊάφας και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη στο ντέρμπι αφού με αυτή θα αποκτήσουν και πάλι το κίνητρο τους για τη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος και παράλληλα θα επιστρέψουν στις νίκες μετά και την ήττα από την ΑΕΚ, στην 1η αγωνιστική των play-off.

Πλέον μυστικά ανάμεσα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν. Ήδη αγωνίστηκαν δυο φορές μεταξύ τους με τους γαλαζοκίτρινους να μετρούν

μια νίκη ενώ στο δεύτερο παιχνίδι οι δυο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 1-1. Το γκολ των πρασίνων πέτυχε ο Φοφανα.

Ο Κύπριος τεχνικός ήδη χθες αγωνιζόμενη την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο κόντρα στην Ανόρθωση ωστόσο ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων Φίνκ προχώρησε σε αρκετές αλλαγές (σύνολο 9), θολώνοντας κάπως τα νερά.

Αυτό όμως που έχει περισσότερη σημασία για τον Κώστα Καϊάφα είναι οι ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να αγωνιστούν να δώσουν πάθος , να έχουν θέληση και παράλληλα να πάρουν τη νίκη. Σε αυτά τα ντέρμπι δεν παίζει ρόλο ο σχηματισμός ή αγωνιστική θέση των δυο ομάδων, το παίρνει αυτός που το θέλει.

Οι παίκτες του Καϊάφα το θέλουν αρκετά αφού γνωρίζουν πως νέα απώλεια βαθμών ίσως τους φέρει ακόμη σε πιο δύσκολη θέση όσο αφορά στην προσπάθεια που θα κάνουν για την υλοποίηση των στόχων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα