Aπώλειες για τη Σπάρτα Πράγας

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ Σπάρτα Πράγας έμεινε στο 1-1 με την Γιάμπλονετς εκτός έδρας και έχασε την ευκαιρία να ανοίξει την ψαλίδα στην κορυφή.

Το ντεμπούτο του Γίρατσεκ με την Σπάρτα δεν έφερε και τη νίκη, καθώς με πέναλτι του Βάγκνερ στο 82’ η Γιάμπλονετς πήρε την ισοπαλία 1-1 και δεν επέτρεψε στους πρωτευουσιάνους να ανοίξουν την ψαλίδα στην κορυφή.

Ο Κρέιτσι έμεινε στον πάγκο, για να ξεκουραστεί ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα και οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλά στην επιθετική λειτουργία.

Το ματς κυλούσε χωρίς ευκαιρίες, καθώς καμία ομάδα δεν είχε διάθεση να ρισκάρει. Η πρώτη χάθηκε στο 33’ για την Σπάρτα με τον Λάφατα, πριν ο Τεκλ ισοφαρίσει τις ευκαιρίες λίγο πριν το ημίχρονο, που βρήκε το σκορ φυσιολογικά στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και έφτασαν μία ανάσα από το γκολ στο 56’, όταν η κεφαλιά του Τεκλ σταμάτησε στο δοκάρι! Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη, καθώς το τέμπο έπεσε και πάλι, μέχρι να φτάσουμε στο 75’, όταν μετά από σέντρα του Ντότσκαλ ο Λάφατα έκανε το 0-1! Οι παίκτες του Τσάσνι, όμως, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος, καθώς στο 82’ ο Χιμπς ανέτρεψε τον Τσρνκιτς εντός περιοχής και ο Βάγκνερ έκανε το τελικό 1-1 από την άσπρη βούλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα