Aποκαλύψεις Φαίδωνος στο ΣΙΓΜΑ: Ολόκληρη η εκπομπή (vid)

Σάλος έχει ξεσπάσει από τις νέες αποκαλύψεις – φωτιά του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Χωρίς Περιστροφές», με το Γιάννη Καρεκλά.

Σεισμό έχουν προκαλέσει οι νέες αποκαλύψεις του Δημάρχου Πάφου, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Χωρίς Περιστροφές», αποκάλυψε πράματα και θάματα.

Νέες αποκαλύψεις Φαίδωνος-Οργισμένη αντίδραση Αρχιεπισκόπου

Μεταξύ άλλων ο κ. Φαίδωνος έκανε λόγο για

μίζες που εξασφαλίζουν λειτουργοί σε πρεσβείες της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, καθώς και σε ύποπτες ενέργειες εν ενεργεία βουλευτών καθώς και πολιτικών αρχηγών.

Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις Φαίδωνος εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών ενώ οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αρχιεπισκόπου, παρεμβαίνοντας σήμερα στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, «Μεσημέρι και Κάτι», εξαπολύοντας πυρά τόσο κατά του Δημάρχου Πάφου όσο και εναντίον λειτουργών των ΜΜΕ.

Στην παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου απάντησε με τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Σε σχετικές δηλώσεις προέβη και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου.

Στο βίντεο στο πάνω μέρος της είδησης, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» με όλες τις αποκαλύψεις Φαίδωνος.

Keywords
Αναζητήσεις
ο φαιδωνας στο σιγμα με τον καρεκλα
Τυχαία Θέματα