Aνόρθωση: Δεν θα το αφήσουν έτσι

Στην Ανόρθωση είναι στεναχωρημενοι αλλα και πεισμωμένοι μετά τις απώλειες βαθμών μέσα στο Δασάκι. Πρώτιστος στόχος είναι η ομάδα να ανεβάσει στροφές στην συνέχεια για να επανέλθει στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Διότι είναι ξεκάθαρο ότι φέτος θα δώσουν την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου, διότι η ομάδα έδειξε μέχρι τώρα ότι έχει τα κότσια να το καταφέρει. Άλλωστε είναι η μοναδική αήτητη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα στα πλείστα παιχνίδια έδειξε ότι ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα ακόμη και αν δεν πραγματοποιεί και τις καλύτερες της εμφανίσεις.

Σίγουρα

όμως η διοίκηση της Ανόρθωσης , κάτι που φάνηκε και σε δηλώσεις που έγιναν ότι δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτη την ομάδα. Στην Μεγάλη Κυρία θεωρούν ότι ήδη χάθηκαν πέντε βαθμοί απο αποφάσεις άλλων. Τρείς στον αγώνα με τον Απόλλωνα που δεν κρίθηκε εντός αγωνιστικού χώρου και δυο με τον Εθνικό μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που δόθηκε στον Εθνικό. Όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να το αφήσουν έτσι και θα στείλουν τα ξεκάθαρα μηνύματα ότι δεν θα ανεχθούν άλλα λάθη εις βάρος της Ανόρθωσης. Πάνω απ' όλα για ένδειξη σεβασμού προς τον κόσμο της , που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα τόσο στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα