AEΛ: Ενίσχυση με παίκτες που μπορούν

Στην ΑΕΛ το έχουν εμπεδώσει ότι με το υφιστάμενο υλικό που έχει η ομάδα , δεν μπορεί να έχει σταθερότητα στα αποτελέσματα. Αυτό αποδείχθηκε απο την κακή μέχρι τώρα πορεία.

Το μεγάλο πλέον στοίχημα είναι στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Μάκης Χάβος καλείται να επιλέξει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές , μέσα φυσικά στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου , ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο , με στόχο να σταθεροποιηθεί και να ανεβεί στην βαθμολογία. Δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, διότι η συνεχεια

θα είναι ακόμη πιο δύσκολη και καθοριστική. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην ενίσχυση στην επίθεση και η επιδίωξη είναι να αποκτηθεί επιθετικός που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Αν επιτευχθεί τότε θα δώσει μεγάλη ανάσα στην ομάδα , αφου η έλλειψη ποδοσφαιριστή γκολτζή στοίχισε αφάνταστα μέχρι τώρα.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις αφου το ζητούμενο είναι να ενταχθούν όσο πιο γρήγορα οι νέοι ποδοσφαιριστές για να μπούν άμεσα στην ομάδα και να την βοηθήσουν. Δεν υπάρχει περιθώριο να χαθεί χρόνος. Βεβαίως δεν πρέπει να παρθούν βιαστικές αποφάσεις, διότι δεν επιτρέπεται να επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν το καλοκαίρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα