AΕΛ: Αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά

Με το νούμερο 11 στην πλάτη θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στην ΑΕΛ ο Μικέλ Αρουαμπαρένα.

Ο Ισπανός επιθετικός έφθασε, όπως αναμενόταν, τα ξημερώματα χθες στην Κύπρο και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις ανακοινώθηκε από τη λεμεσιανή ομάδα. Ο 33χρονος Ισπανός αποτελεί ίσως την πιο ηχηρή μετεγγραφή για την ΑΕΛ τη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια

των «κιτρίνων» να επανέλθουν σε πρωταγωνιστική πορεία. Είναι παίκτης με ποιότητα, εμπειρία και παραστάσεις, παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Ο ποδοσφαιριστής που δεν ενεγράφη και έτσι αποκτήθηκε ο Ισπανός, όπως είναι γνωστό, είναι ο Πέδρο Μπενγκούι. Ο Αγκολέζος επιθετικός δεν έχει βγει από το μυαλό του τεχνικού της ΑΕΛ Πάμπου Χριστοδούλου, γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε διακαώς να έχει στην ομάδα του φέτος. Το πρόβλημα που προέκυψε με την ομάδα του (δεν έμεινε τελικά ελεύθερος μέχρι χθες) δεν επέτρεψε στον Κύπριο τεχνικό να τον έχει μαζί του. Όμως αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον. Αν ο Μπενγκούι μέχρι τον Ιανουάριο μείνει ελεύθερος και αν η ΑΕΛ την επόμενη μετεγγραφική περίοδο χρειαστεί επιθετικό, τότε οι δρόμοι του Αφρικανού επιθετικού και της λεμεσιανής ομάδας θα ξανασμίξουν και ίσως τελικά φορέσει την κίτρινη φανέλα και σε επίσημο παιγνίδι.
Με τη μετεγγραφική περίοδο να έχει λήξει, στην ΑΕΛ επικεντρώνονται στην προετοιμασία για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Εθνικό. Οι «κίτρινοι» είχαν ρεπό Κυριακή και Δευτέρα, επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις και από χθες ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για το επόμενο εμπόδιο. Παίζοντας στη Λεμεσό και μπροστά στον κόσμο της, η ΑΕΛ δεν έχει άλλο στόχο από τη νίκη και από το 3 στα 3. Για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστεί με ακόμα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια, κάτι που αναμένεται ότι θα συμβεί.

Γέμισε
Το θετικό για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι πως η ομάδα του θα είναι πολύ πιο γεμάτη. Ο Λαφράνς απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αϊρόσα και Παπάνγκο έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και είναι στη διάθεση του προπονητή τους και έτοιμοι να αγωνιστούν αν τους ζητηθεί. Οι Σάρκι και Γεωργιάδης είναι κατά δύο εβδομάδες σε πιο μεγάλο βαθμό ετοιμότητας και έχουν πλέον τέτοιο επίπεδο, ώστε μπορούν να διεκδικήσουν ακόμα και θέση στο αρχικό σχήμα. Και να μην ξεχνάμε και τον Αρουαμπαρένα, ο οποίος σίγουρα σε δέκα ημέρες δεν θα είναι πανέτοιμος, όμως ίσως να βρει θέση στους 22 της αποστολής. Με τον Ισπανό δεν θα βιαστούν, αφού υπάρχουν στην ομάδα οι Ουέλιγκτον και Ακουινάλδο και θα του δώσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να φθάσει το συντομότερο εκεί που τον θέλει ο προπονητής του.

Μιλάει ο Πάμπος
Μια και ο λόγος για τον κ. Χριστοδούλου, η ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου στις 11:00 στην αίθουσα «Saint George Hall» παραπλεύρως της κλειστής αίθουσας «Νίκος Σολομωνίδης». Το «παρών» του θα δώσει στην συνέντευξη Τύπου και ο προπονητής της ομάδας Πάμπος Χριστοδούλου, αλλά και ποδοσφαιριστές.

Keywords
Τυχαία Θέματα