AΕΚ: «Ξήλωσε» τον Κόντε, «τέλειωσε» τον Καρίγιο, τα ηνία στον Σωφρόνη!

Απαγκίστρωση από το ισπανικό μοντέλο στην ΑΕΚ! Τόσο τα αποτελέσματα όσο και οι εμφανίσεις της ομάδας στην τρέχουσα περίοδο, παρά την αλλαγή προπονητή (Ζοάν Καρίγιο αντί Νταβίδ Κανέδα), ωθούν τη διοίκηση του Άντρου Καραπατάκη σε ριζική αλλαγή πλεύσης!

Ήδη οι Λαρνακείς ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον τεχνικό διευθυντή Αρνάλ Κόντε, ο οποίος χρεώνεται τις επιλογές του τόσο σε προπονητές όσο και σε ποδοσφαιριστές.

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση

της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της ποδοσφαιρικής μας ομάδας Arnal Conde. O Arnal ανέλαβε τα καθήκοντα του σε μία δύσκολη χρονική στιγμή για την ομάδα μας και προσπάθησε να δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα. Βοήθησε αρκετά στο οργανωτικό κομμάτι και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στην ομάδα μας. Παράλληλα του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία», αναφέρει το σχετικό ανακοινωθέν.

Την πόρτα εξόδου διαβαίνει και ο Ζοάν Καρίγιο, ο οποίος χρεώνεται ότι δεν κατάφερε να μεταβάλει ουσιωδώς την αγωνιστική εικόνα της ομάδας μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Joan Carillo, τον βοηθό προπονητή Xavi Coll και τον αναλυτή Matyas Czyczi. Tους ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες και την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία».

Νέο αφεντικό στην ΑΕΚ αναλαμβάνει, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες αποδεσμεύτηκε από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται ότι ο «κάττος» είχε φορέσει τη φανέλα των Λαρνακέων στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας! 

Keywords
Τυχαία Θέματα