«Στην πρίζα» η Ανόρθωση, «στον αέρα» ο αγώνας με την ΕΝΠ

Σαν να μην έφτανε η ήττα στο «Τσίρειο» και η πτώση από την κορυφή της βαθμολογίας η Ανόρθωση είδε το κακό να τριτώνει με την ανίχνευση δύο κρουσμάτων κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ματαίωση της προπόνησης της Δευτέρας (23/11) ήταν το μικρότερο πλήγμα για την «Κυρία», η οποία μπαίνει πλέον σε διαδικασία εναγώνιας αναμονής για τα αποτελέσματα των νέων τεστ που θα κάνουν την Τρίτη (24/11) οι ποδοσφαιριστές της.

Ο Χαμπαρτζουμιάν (21/11) και τα δύο χθεσινά ανεβάζουν τον αριθμό των κρουσμάτων του περασμένου

τριημέρου στα τρία. Αν από τα σημερινά τεστ προκύψει έστω και ένας θετικό, τότε αυτομάτως ο αριθμός φτάνει στα τέσσερα και ενεργοποιείται η πρόνοια του πρωτοκόλλου της ΚΟΠ για αναβολή αγώνα.

«Ο αγώνας αναβάλλεται στη περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στην λίστα Α και Β της ομάδας Ανδρών του Σωματείου, σε περίοδο εντός 7 ημερών. Στην περίπτωση που υπάρχει θετικό τεστ ποδοσφαιριστή την ημέρα του αγώνα, ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο αν προσκομιστούν προ του αγώνα αρνητικά αποτελέσματα για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση για αναβολή αγώνα θα λαμβάνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας», αναφέρεται στο σχετικό εδάφιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα