AEK: Ετοιμάζεται για Λίνκολν και βλέπει τη συνέχεια

Το Fan Day ανήκει στο παρελθόν. Αποθεώθηκαν παίκτες και τεχνική ηγεσία, πήραν την απαιτούμενη ψυχολογική τόνωση που χρειάζονταν και πλέον στην ΑΕΚ στρέφουν αποκλειστικά και μόνο την προσοχή της στην δύσκολη όπως προμηνύεται αγωνιστική χρονιά.

Ήδη η ομάδα της Λάρνακας μετρά αντίστροφα για την πρεμιέρα της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια με την Λίνκολν να αποτελεί το πρώτο εμπόδιο για την ομάδα του Ιμάνολ Ιδιάκεθ.

Αντίπαλος βατός, που δεν αποτελεί φόβητρο και που δίνει

την δυνατότητα τον Ισπανό τεχνικό να μοντάρει την ομάδα του ενόψει του 2ου Προκριματικού που θα τον βρει αντιμέτωπο με μια εκ των Κορκ Σίτι ή Ταλίν.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 και θα διεξαχθεί στο ΑΕΚ Αρένα με τους κιτρινοπράσινους να θέλουν να καθαρίσουν από τον πρώτο αγώνα την πρόκριση ώστε να μπορεί ο Ιδιάκεθ να κάνει τις δοκιμές του ώστε να βρει το σωστό πλάνο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Η νέα ΑΕΚ που κτίζεται αναμένεται να είναι ακόμα πιο ποιοτική. Ο Άντρος Καραπατάκης έδωσε το σύνθημα πως η ομάδα θα παλέψει για ομίλους ενώ έθεσε ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις με την κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα