Άρχισαν εκ νέου οι έρευνες για τη φωτιά στους Χαρουπόμυλους

Επανήρχισαν σήμερα, με το πρώτο φως της ημέρας, οι έρευνες της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της πρόκλησης της πυρκαγιάς που σημειώθηκε χθες στις 18:20, σε παλιά αίθουσα του Κινηματογράφου "Σινεόρασις", που βρίσκεται εντός του οικοδομικού κτιρίου στους Χαρουπόμυλους, στην Πάφο.

Η σκηνή φρουρείται από χθες αργά το απόγευμα. Η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 19:05.

Για την κατάσβεση της έσπευσαν τρία οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού

Πάφου, με επτά μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία χρησιμοποίησαν τέσσερις αναπνευστικές συσκευές και τρεις τυλιχτήρες νερού.

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς σε μια προσπάθεια αυτή να μην επεκταθεί σε γειτονικές κατοικίες. Η φωτιά, χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, περιορίστηκε στην παλιά αίθουσα.

Από την φωτιά καταστράφηκε μέρος της οροφής της παλιάς αίθουσας του κινηματογράφου "Σινεόρασις" καθώς και αριθμός παλαιών καρεκλών η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί.

Στη σκηνή καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμεινε όχημα της Πυροσβεστικής για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα