466 εκ. ευρώ στην επίθεση της Παρί!

Με την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει πια την πιο ακριβή επιθετική τριπλέτα στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι Γάλλοι... τίναξαν φέτος τη μπάνκα στον αέρα πραγματοποιώντας τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του αθλήματος και ελπίζουν ότι με τις προσθήκες αυτές θα μπορέσουν πια να πραγματοποιήσουν τον μεγάλο στόχο τους: την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Παρί έδωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα και πήρε τον Νεϊμάρ και άλλα 180 εκατομμύρια ευρώ στη Μονακό για

τον Μπαπέ. Σύμφωνα, βέβαια, με όσα έχουν γίνει γνωστά τα χρήματα στους Μονεγάσκους θα δοθούν το επόμενο καλοκαίρι, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, ωστόσο αυτό δεν αλλάζει ότι ένα υπέρογκο ποσό θα δαπανηθεί για τον νεαρό Γάλλο επιθετικό.

Σε αυτά τα χρήματα, πρέπει να προστεθούν και τα... μόλις 64 εκατομμύρια ευρώ που είχε δαπανήσει η Παρί Σεν Ζερμέν το 2013 για να πάρει τον Έντινσον Καβάνι.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές συνθέτουν πια την πιο ακριβή επιθετική τριπλέτα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και η διοίκηση του συλλόγου ελπίζει ότι θα είναι αυτοί οι τρεις που θα οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα