26η αγωνιστική μέρος δεύτερο με ντέρμπι

Η κανονονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα με τέσσερα παιγνίδια που θα κλειδώσει και η κατάταξη της βαθμολογίας ενόψει των πλέι-οφ.

Η σημερινή μέρα περιλαμβάνει το ντέρμπι του Τσιρείου ανάμεσα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση. H ΑΕΛ προερχόμενη από μια σειρά άνετων νικών ψάχνει και μια νική σε αγώνα ντέρμπι, κάτι που αν συμβεί η διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο θα μειωθεί στους δύο βαθμούς. Το σημαντικότερο για την ομάδα της Λεμεσού είναι να μην ηττηθεί αφού θα

μείνει πίσω από την μάχη για την 3η θέση.

Η 4η στην βαθμολογία ΑΕΚ έχει επικίνδυνη έξοδο στην Πάφο κόντρα στην μαχητική τοπική ομάδα, ενώ αμφίρροπο ματς θα γίνει στην Λάρνακα ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Αλκή.

Τέλος, τέσσερις μέρες μετά τον αποκλεισμό σοκ από την Δόξα, η Ομόνοια θα φιλοξενήσει την προσφυγική ομάδα, με τον Πέτεφ να έχει πλέον περιορισμένες επιλογές μετά την αποχώρηση των Μαργκάσα, Λόπες και Σοάρες.

Χθες, θυμίζουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ πήρε δραματική νίκη 3-2 στο 96ο λεπτό σε βάρος του Ολυμπιακού, ενώ Απόλλωνας και Ερμής συνέτριψαν με 4-1 τις υποβιβασμένες ομάδες του Εθνικού Άχνας και Άρη αντίστοιχα.

Το σημερινό πρόγραμμα

ΑΛΚΗ Ορόκλινη 15:00 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 16:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 17:00 ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

ΠΑΦΟΣ F.C. 18:00 Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα