2022: Τέσσερις φωτογραφίες του AP που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει

Σημάδια του πολέμου στην Ουκρανία, μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη Λωρίδα της Γάζας, διαδήλωση στην Αργεντινή για το ΔΝΤ και μια μελέτη σε 6χρονη Αμερικανίδα για την covid-19 συνθέτουν τέσσερα «κλικ» του Associated Press

τα οποία σημάδεψαν την χρονιά που φεύγει.

Η Motria Oleksiienko, 99 ετών και τραυματισμένη από την ρωσική εισβολή, παρηγορείται από την νύφη της, Tetiana Oleksiienko, σε ένα δωμάτιο χωρίς θέρμανση στο χωριό Andriivka της Ουκρανίας, καθώς συνεχίζονται σφοδρές μάχες μεταξύ των ρωσικών και των ουκρανικών δυνάμεων. 6 Απριλίου 2022.

Το σώμα του Muhammad Hassouna, ενός ανώτερου διοικητή της παλαιστινιακής μαχητικής οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ που σκοτώθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, ετοιμάζεται για την κηδεία του σε νοσοκομείο στη Ράφα, στην νότια Λωρίδα της Γάζας, τον Αύγουστο. 7, 2022.

Μια γυναίκα που φωνάζει αντικυβερνητικά συνθήματα κρατά μια ομπρέλα περικυκλωμένη από σύννεφα καπνού κατά την διάρκεια διαδήλωσης στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, για να διαμαρτυρηθεί για την συμφωνία της κυβέρνησης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για αναχρηματοδότηση χρέους περίπου 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 10 Μαρτίου 2022.

Η Lexie Stroiney, 6 ετών, κουλουριάζεται στον θάλαμο πληθυσμογραφίας κατά την διάρκεια ενός διαλείμματος στο τεστ πνευμονικής λειτουργίας της στο Children’s National Hospital στην Ουάσιγκτον, τον Ιανουάριο. 26, 2022. Η Lexie είχε COVID-19 και είναι μέρος μιας πολυετούς μελέτης που χρηματοδοτήθηκε από το NIH για να εξετάσει τις επιπτώσεις του COVID-19 στην σωματική υγεία και την ποιότητα ζωής των παιδιών.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο χριστουγεννιάτικο διάγγελμα του βασιλιά Καρόλου ως μονάρχη (vid)

Πηγή: ΕΡΤ
 

Keywords
Τυχαία Θέματα
2022, Τέσσερις,2022, tesseris