Μεμονωμένες βροχές το βράδυ των Χριστουγέννων- Αναλυτικά η πρόγνωση

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει

την περιοχή.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αργότερα στα υπήνεμα πιθανόν να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα παράλια θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεμονωμένες, Χριστουγέννων#45 Αναλυτικά,memonomenes, christougennon#45 analytika