13χρονη Κύπρια απεβίωσε στη Βρετανία: «Κατέρρευσε ξαφνικά…» (pics)

Συγκλονίζει ο αναπάντεχος θάνατος 13χρονης Κύπριας, η οποία κατέρρευσε ξαφνικά και δύο ημέρες μετά έσβησε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Παροικιακή, πρόκειται για την Έλλα Gilchrist Κωνσταντίνου, η έφυγε αναπάντεχα με τραγικό τρόπο, αφήνοντας την οικογένειά της συντετριμμένη.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η 13χρονη κατέρρευσε και δεν έπαιρνε αναπνοή στις 24 Νοεμβρίου. Η καρδιά της σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά και δεν ανάσαινε για περίπου 45 λεπτά.

Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και τέθηκε σε τεχνητό κώμα. Μετά από σχετικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 13χρονη είχε

υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη. Δύο ημέρες μετά «έσβησε» στο νοσοκομείο, με την οικογένειά της να διατυπώνει ερωτήματα για τους λόγους του θανάτου της.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη σελίδα που δημιούργησε η οικογένειά της για δωρεές. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν: «Η Έλλα ήταν ένα 13χρονο χαρούμενο και αξιαγάπητο κορίτσι, η οποία άγγιξε τις καρδιές όσων τη συνάντησαν. Η ζωή της τελείωσε με τραγικό τρόπο όταν ήταν ακόμα στην αρχή».

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Διαβάστε επίσης:

Ιερά Σύνοδος για πανδημία – Κύκκου: «Ασφυξία στη ψυχή χωρίς Κοινωνία»/VID

Keywords
Τυχαία Θέματα