13 λόγοι γιατί τα γενέθλια του Σεπτέμβρη είναι τα καλύτερα

Τα γενέθλια είναι η καλύτερη προσωπική στιγμή μέσα στο χρόνο, για τον καθένα μας. Θα μπορούσε να λεχθεί πως τα γενέθλια είναι ακόμα και καλύτερα από τα Χριστούγεννα.

Το metro παραθέτει 13 λόγους γιατί είναι καλύτερα τα γενέθλια του Σεπτεμβρίου.

1.Ωραίος καιρός

Τα παιδιά του Σεπτέμβρη δεν χρειάζεται να εκνευρίζονται για τα τερτίπια του καιρού,

την ημέρα των γενεθλίων τους. Δεν είναι ούτε αρκετά κρύο για μια έξτρα ζακέτα, ούτε πολύ ζέστη.

2.Τέλειος συγχρονισμός

Το ότι τελειώνει το καλοκαίρι δεν είναι κάτι σοβαρό για τα παιδιά του Σεπτέμβρη, καθώς γιορτάζουν

3.Πολλαπλές επιλογές στην ενδυμασία

Αν τα γενέθλια σου είναι το Σεπτέμβρη, δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου να μπει στα ρούχα του. Μπορείς απλά να φορέσεις ακόμα και τα χειμωνιάτικα σου ρούχα, αφού πλησιάζει η περίοδος του φθινοπώρου.

4.Μπιγιονσέ

Το Σεπτέμβριο γιορτάζεις μαζί και με την Μπιγιονσέ, αφού γεννηθήκατε τον ίδιο μήνα. Επίσης, υπάρχει μια καλή πιθανότητα, η γενέθλια μέρα της Βασίλισσας Μπιγιονσέ να ανακηρυχθεί ως Παγκόσμια Μέρα Αργίας. Όχι κι άσχημα.

5.Γενέθλιος μήνας πολλών διάσημων

Δεν υπάρχει τίποτα όπως το να κερνάς στα γενέθλια σου στο γραφείο και να καυχιέσαι στον καθένα που θα ακούσει για όλους τους κουλ εορτασμούς που θα μοιραστείς μαζί με τους διάσημους αυτή την υπέροχη μέρα. Ο Γουίλ Σμιθ για παράδειγμα είναι μόνο ένας από τους υποψηφίους για να αποτελέσετε μαζί το δίδυμο που γιορτάζει.

6.Ζώδιο

Τα παιδιά του Σεπτέμβρη είναι Παρθένοι ή Ζυγοί. Άρα είναι βασικά από τα πιο σέξι ζώδια ή έχουν δυνατή την αίσθηση για δικαιοσύνη.

7.Ποτά γενεθλίων

Έχει κάποιος άλλος ένα ειδικό τύπο αλκοόλ που να δείχνει τον μήνα γενεθλίων του; Μάλλον όχι. Ο Σεπτέμβρης είναι αφιερωμένος στον Jack Daniels. Και επειδή κανείς δεν είναι σίγουρος πότε ακριβώς είχε γεννηθεί, ολόκληρος ο μήνας είναι αφιερωμένος σε αυτόν. Μια τέλεια δικαιολογία για μερικά ποτηράκια.

8.Διασκέδαση στη συνέχεια

Τα γενέθλια του Σεπτέμβρη αποτελούν μια τέλεια έναρξη για όλη την κανονική διάρκεια της σεζόν. Επίσης ακολουθούν αμέσως πολλές αργίες και φυσικά η περίοδος των Χριστουγέννων.

9.Διάσημος στην τάξη

Είσαι το πιο δημοφιλές παιδί στην τάξη αφού φέρνεις γλυκά από τις πρώτες κιόλας βδομάδες και εξασφαλίζεις το κοινωνικό σου στάτους για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς.

10.Πιο φθηνοί προορισμοί

Όλοι ξέρουμε πως το καλύτερο δώρο γενεθλίων είναι ένα αεροπορικό εισιτήριο. Τα παιδιά επιστρέφουν στο σχολείο και για αυτό το λόγο μπορείς να ανταμειφθείς με μια καλή συμφωνία για διακοπές. Είναι υπέροχο που οι τιμές αυτό τον μήνα πέφτουν ακόμα και στο ένα τέταρτο της τιμής τους, σε σύγκριση με τον Αύγουστο.

11.Ζαφείρι ο γενέθλιος σου Λίθος

Η ταινία ο Τιτανικός δικαιολογεί το γεγονός πως τα παιδιά του Σεπτέμβρη είναι τα καλύτερα. Δεν έχετε πεισθεί; Ο γενέθλιος Λίθος σας έχει μια ολόκληρη μια ταινία βασισμένη σε αυτόν.

12.Νέα αρχή

Όλοι υποθέτουμε πως ο Γενάρης είναι ο μήνας για μια νέα αρχή, αλλά αυτό αποτελεί μύθο. Ξεκινήσατε ποτέ κάτι καινούργιο το Γενάρη και το ακολουθήσατε; Μάλλον όχι. Ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας για να ξεκινήσεις κάτι, όπως και οι σειρές στην τηλεόραση που ξεκινούν αυτό το μήνα.

13.Εξυπνάδα

Στατιστικά, ένα παιδί του Σεπτέμβρη έχει 25% περισσότερες πιθανότητες να μπει στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ή του Κέιμπριτζ.

Πηγή – Metro.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα