«Ο στόχος είναι η παραμονή»

Ο πρόεδρος της Πάφου Xρίστος Γλυκής, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, ανέφερε ότι πρώτος στόχος για την ομάδα είναι η παραμονή στην κατηγορία

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση στα ημιτελικά «Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας. Τα παιδιά όμως έδωσαν ψυχή. Νομίζω δίκαια βρισκόμαστε στους τέσσερις.

Αν είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: Ο στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, αυτός είναι ο πρώτιστος μας στόχος. Για το κύπελλο, πλέον μας σέβονται οι αντίπαλοι μας. Θέλουμε ο επαναληπτικός να είναι στην έδρα μας. Δείξαμε ότι μπορούμε

να αντεπεξέλθουμε».

Αν προχωρούν στον προγραμματισμό: Πρέπει να ξεκαθαρίσει η παραμονή μας. Γίνονται διεργασίες, κάτι που θα συζητήσει σε μεταγενέστερο στάδιο η διοίκηση.

*Ο Έλσνερ έκτισε την ομάδα από το μηδέν. Η Πάφος είναι δικό του δημιούργημα. Κανείς δεν το πίστευε, όμως κατάφερε να φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα. Μετά την αλλαγή, η επιλογή έπρεπε να αργήσει για τον αντικαταστάτη και κάπου χάσαμε έδαφος. Ήρθε μελετημένος ο κ Πρέσλι και έδειξε έργο και θα κτίσουμε πάνω σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα