myConstructor.gr: Πρωτοπόρα ελληνική πλατφόρμα εύρεσης οικοδομικών συνεργείων

12:20 13/3/2014 - Πηγή: PC Nea
Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα έχει εμφανιστεί στην ελληνική αγορά, με σκοπό να διευκολυνθούμε όλοι μας στην αναζήτηση και εύρεση οικοδομικών συνεργείων και τεχνικών. Μέσα από το myConstructor.gr μπορεί καθένας να λάβει προσφορές για την οικοδομική / τεχνική εργασία που τον αφορά εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, από την άνεση του υπολογιστή του, όπου και αν βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να καταχωρήσει
το έργο που τον ενδιαφέρει, χωρίς κανένα κόστος ή δέσμευση και αυτομάτως θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά όλα τα εγγεγραμμένα συνεργεία της πλατφόρμας. Όσα από αυτά ενδιαφερθούν για την πραγματοποίηση του έργου θα στείλουν άμεσα προσφορά στον χρήση και έτσι χωρίς καν να βγει από το σπίτι του θα έχει πραγματοποιήσει την πληρέστερη έρευνα αγοράς για την εργασία που τον ενδιαφέρει.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό όμως που κάνει το myConstructor.gr ιδιαίτερα χρήσιμο, ξεχωριστό αλλά και αποτελεσματικό είναι πως όλα τα εγγεγραμμένα συνεργεία, οι τεχνικοί και οι εταιρείες, αξιολογούνται μόλις ολοκληρώσουν μια εργασία και έτσι δημιουργούν ένα προφίλ, το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε ώστε να επιλέξετε τον καταλληλότερο. Άραγε όταν τηλεφωνείτε σε έναν τεχνικό για μια βλάβη, γνωρίζετε πόσο καλός είναι στη δουλειά του;

Στην πρωτοπόρα πλατφόρμα του myConstructor.gr μπορείτε να βρείτε μάστορες και συνεργεία για μια σειρά από εργασίες, από τις πιο απλές (εγκατάσταση κλιματιστικού, βάψιμο, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς κλπ) ως και τις πιο περίπλοκες (ανακαινίσεις, κουφώματα,ασανσέρ), καθώς και εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης ενός κτιρίου (θερμομόνωση τοίχων, μόνωση ταράτσας, ενεργειακό πιστοποιητικό κ.α.).

Γενικότερα όποια οικοδομική εργασία σας αφορά μπορείτε να την καταχωρήσετε δωρεάν στο myConstructor και σύντομα θα αρχίσετε να λαμβάνετε προσφορές από αξιόπιστα, οικονομικά και αξιολογημένα συνεργεία ανά την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καινοτόμα ελληνική πλατφόρμα δωρεάν εύρεσης οικοδομικών συνεργείων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.myConstructor.gr ή καλώντας στο 210 300 7323.
Keywords
Αναζητήσεις
myconstructor start up
Τυχαία Θέματα