Κερδίστε χώρο, χρόνο και χρήμα με τα Epson Small-in-OnesEpson

11:02 9/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Epson ενισχύει τη σειρά μικρών πολυμηχανημάτων Small-in-One με νέα μοντέλα 39% μικρότερα από τα προηγούμενα, με μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης και χαρακτηριστικά φιλικά προς το χρήστη για εξοικονόμηση χώρου, χρημάτων και χρόνου.

Τα SX435W, SX445W, SX235W και SX230 συμπληρώνουν τη σειρά Small-in-One, και με το νέο σχεδιασμό και το ιδιαίτερο μικρό μέγεθός τους μπορούν να βρουν το χώρο τους σε όλα τα σύγχρονα σπίτια.

Τα SX430W, SX445W, SX435W και SX235W επιτρέπουν
στο χρήστη να εκτυπώνει από οπουδήποτε μέσα στο σπίτι χάρη στο αυτόματη σύνδεση Wi-Fi, μέσω της οποίας τυπώνουν εύκολα και ασύρματα όλοι οι συνδεδεμένοι υπολογιστές. Οι χρήστες δε χρειάζεται να γνωρίζουν τις ρυθμίσεις του δικτύου τους ή να συνδεθούν μέσω καλωδίου USB, καθώς οι εκτυπωτές βρίσκουν αυτόματα τις σχετικές ρυθμίσεις σύνδεσης και προσαρμόζονται ανάλογα.

Οι υπηρεσίες mobile printing της Epson, Epson Connect, προσφέρουν μεγάλη ελευθερία και ευελιξία. Οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα φωτογραφίες και έγγραφα ασύρματα από smartphones και tablet PCs από οπουδήποτε μέσα στο σπίτι.

Με τις μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης, χρειάζεται αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει τελειώσει. Ανεξάρτητη έρευνα της TÜV Rheinland δείχνει ότι οι εκτυπωτές inkjet με μεμονωμένες φύσιγγες μελάνης εξοικονομούν μελάνη μέχρι και 37%4, σε σύγκριση με εκτυπωτές με συνδυασμένες φύσιγγες.

Οι εκτυπωτές είναι πιστοποιημένοι με ENERGY STAR λόγω της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας και της κατά 25% μικρότερης συσκευασίας τους για περαιτέρω μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος.
ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα