Cisco: Ο Jordi Botifoll αναλαμβάνει την περιοχή της Νότιας Ευρώπης

09:26 9/12/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Cisco, η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως σε δίκτυα Internet, τοποθέτησε τον Jordi Botifoll ως Senior Vice-chairman EMEAR για την περιοχή της Νότιας Ευρώπης, στην οποία υπάγονται οι χώρες Γαλλία, Ιταλία, Ισραήλ, Ισπανία, Πορτογαλία, Ελλάδα, Κύπρος
και Μάλτα.

Μέχρι τον περασμένο Ιούλιο ο Botifoll ήταν Αντιπρόεδρος για την περιοχή της Μεσογείου, η οποία περιλάμβανε όλες τις παραπάνω χώρες με εξαίρεση τη Γαλλία, η οποία προστέθηκε μετά την αναδιοργάνωση της εταιρείας στην αρχή του οικονομικού έτους 2012.

Η νέα δομή είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία της περιοχής EMEAR (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ρωσία), όπου η Ευρώπη περιλαμβάνει τη Νότια, τη Βόρεια και την Κεντρική Περιοχή, τις Αναδυόμενες Αγορές, τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία.

Ο Jordi Botifoll εξελέγη στη θέση αυτή για τη συνεχή επιτυχή διοίκησή του, το όραμά του για το μέλλον, καθώς και για την ικανότητά του να προχωρεί σε αλλαγές και να εμπνέει την ομάδα του. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες μέσα στις οποίες επιτέλεσε το έργο του, οι εργαζόμενοι της περιοχής της οποίας ηγείται ο Botifoll έχουν τα καλύτερα κίνητρα στην εταιρεία. Εξάλλου, ο Botifoll ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες του, οι οποίες βασίζονται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Ο Jordi Botifoll ξεκίνησε να εργάζεται στη Cisco το 1999 ως Γενικός Διευθυντής για την Ισπανία, επιτυγχάνοντας ανάπτυξη μεγαλύτερη του 100% κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους. Το 2000 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της Cisco για την Ισπανία και την Πορτογαλία και τρία χρόνια μετά Αντιπρόεδρος για την περιοχή της Μεσογείου.

Στην καριέρα του ο Botifoll έχει βραβευτεί με τα βραβεία «Καλύτερος Γενικός Διευθυντής της περιοχής EMEA» το 2002, «Καλύτερος Αντιπρόεδρος της Ευρώπης» το 2008 (η απονομή και των δύο βραβείων έγινε από τη Cisco) καθώς και το βραβείο «Καλύτερος Μηχανικός της Χρονιάς» το οποίο του απονεμήθηκε από το Σύλλογο Μηχανικών Τηλεπικοινωνιών Ισπανίας το 2008.

Ο Jordi Botifoll είναι μέλος πολυάριθμων επιτροπών και οργανισμών όπως του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Ισπανία, του οποίου είναι και Αντιπρόεδρος, του AMETIC, στο οποίο είναι μέλος του Συμβουλίου, και του Ctecno, του Οργανισμού για την Ανάπτυξη της Τεχνολογίας της Καταλονίας, όπου κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Εμπορικών Συνεργατών.

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα